Home Over ons Proces Cases Inzichten Vacatures Contact
Vraag een offerte aan

Verander jouw visie
naar tastbare IT

Wij zijn expert op het gebied van software ontwikkeling en realiseren al jouw digitale ambities. Onze IT Experts staan klaar om je direct verder te helpen.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Klaar voor de toekomst

  Wij maken software waarmee je bedrijf klaar is voor de toekomst.Of het nu gaat om het automatiseren van een bedrijfsprocessen of het opzetten van een nieuwe platform of concept, SevenLab maakt het.

  Wij passen de laatste technologieën toe en zorgen voor het best mogelijk product krijgt.

  Slim samenwerken

  Bij SevenLab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct. De klant blijft bij ons de Productowner, zodat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en tijdens het proces kunt bijsturen.

  Samen realiseren we de slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen.

  Zo gaan wij te werk

  • Discover

   Ontdek waar de digitale mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf in verschillende workshops. In deze workshops leggen we de knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing.

   Meer lezen
  • Design

   Ontwerp met SevenLab software die effectief en gebruiksvriendelijk is. Uitgebreid UX research zorgt ervoor dat de software aansluit bij de praktijk.

   Meer lezen
  • Build

   Bouw de software snel en effectief. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app.

   Meer lezen
  • Grow

   Groei verder met onze aanvullende IT en Security Diensten. Implementeer software, bewaak de data, maak de IT-infrastructuur schaalbaar en houd je platform veilig. Daarnaast denken we regelmatig mee over de volgende digitale stap.

   Meer lezen