Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Makkelijk en snel opinies peilen van schoolleiders

Klant VO-raad
Datum januari 2023
Product Applicatie

De VO-raad App

Betere kennisdeling door op een gemakkelijke manier opinies te peilen bij schoolleiders. Dat was de uitdaging voor de VO-raad.  Het resultaat is een gebruiksvriendelijke app die regiovoorzitters in staat stelt om snel polls uit te zetten bij schoolleiders. Dit zorgt voor meer kennisdeling, bevordert de besluitvorming en creëert tegelijkertijd meer betrokkenheid.

Focus en eenvoud

De app is ingericht om vraagstukken zo gemakkelijk mogelijk aan te bieden. Daarom is het ontwerp gericht op eenvoud en focus. Het moet voor de gebruiker direct duidelijk zijn wat er wordt verwacht, zonder ruis. Regiobesturen kunnen eenvoudig polls aanmaken waar schoolleiders gemakkelijk op kunnen reageren. Daarnaast is er de mogelijkheid om statistieken in te zien.

Koppeling met Azure AD

De applicatie is opgebouwd met Laravel en VueJS en is door middel van Ionic beschikbaar gemaakt voor meerdere platforms. Om de app beschikbaar te maken voor alle betrokken gebruikers is er gekozen om een inlogmodule op te zetten die gekoppeld is aan Azure AD. Zo kunnen regiobesturen en schoolleiders veilig met een bestaande inloggegevens gebruik maken van de app en hetzelfde account gebruiken voor toekomstige applicaties.

Meer grip op regionale verschillen

De VO-raad heeft als doel om regionale ontwikkelingen en verschillen sneller en duidelijker in kaart te brengen. Deze app kan daar een significante bijdrage aan leveren door regionale polls inzichtelijk te maken en te vergelijken. Zo zal deze app zorgen voor meer betrokkenheid voor schoolleiders, snelle besluitvorming voor regiovoorzitters en meer inzicht voor de VO-raad om landelijke beleid af te stemmen.

 

"SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

Satish Bhawanidin

Projectleider VO-raad

Waarom werken met SevenLab?

Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

Meer lezen

Robuust

Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

Innovatief

We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

Persoonlijk

Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.