Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Werkwijze

Bij SevenLab zijn we gepassioneerd over het innoveren en vormgeven van de toekomst in softwareontwikkeling.

 

Ons team hanteert een flexibele en agile werkwijze, voortdurend gericht op verbetering en optimalisatie. In onze kantooromgeving heerst een ontspannen en open sfeer en zo werken we ook het liefst met klanten samen.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Discover

  In verschillende sessies werken we samen om knelpunten te identificeren en een digitale oplossing te creëren. Onze IT Accelerators, met ruime ervaring in het omzetten van bedrijfsdoelen naar softwareprojecten, begeleiden je bij het conceptualiseren van je softwareproject.

   

  Je ontvangt een onafhankelijk actieplan en advies, met een projectomvang die is afgestemd op je budget.

  Design

  Wij zorgen ervoor dat de digitale oplossing perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de gebruiker.

   

  Door onderzoek te doen, optimaliseren we de functionaliteit binnen het ontwerp. Samen met jou ontwerpt het SevenLab designteam effectieve en gebruiksvriendelijke software.

  Build

  Iedere twee weken leveren we een nieuw werkend onderdeel op van je software. Feedback en aanpassingen nemen we daarin direct mee.

   

  We bouwen stabiele software door deze regelmatig automatisch te testen. Dit gebeurt zowel tijdens ontwikkeling als bij het live zetten van wijzigingen. Nieuwe functionaliteiten kunnen worden toegevoegd zonder zorgen over fouten.

   

  Lees meer over deze fase ->

  Grow

  Wij bieden een uitgebreide aanpak voor softwareonderhoud en groei, inclusief support en beveiliging.

   

  Onze IT Accelerators en ontwikkelaars werken continu aan verbeteringen en nieuwe functies. We garanderen maximale uptime en veiligheid, en met een Service Level Agreement leggen we duidelijke afspraken vast over beschikbaarheid en ondersteuning.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad