Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Wat kost het
om software te
ontwikkelen?

Dat is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt, maar niet altijd even snel te beantwoorden is. Er zijn namelijk een hoop factoren die bepalen wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Lees hieronder hoe wij onze prijsindicatie opstellen.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Functionaliteit

  Het is belangrijk dat de functionaliteit van de software goed helder is voordat de kosten ervan kunnen worden ingeschat. Zo kun je nagaan welke functies noodzakelijk zijn en welke weggelaten kunnen worden. Om kostenefficient te ontwikkelen is het dus belangrijk om te beslissen wat essentieel is voor het project. Zo haal je het meeste uit je investering.

  Complexiteit

  Vervolgens kijken de ontwikkelaars naar de hoeveelheid tijd die nodig is voor een bepaalde functionaliteit. Zij zien op basis van ervaring en expertise welke technieken nodig zijn en hoe complex deze zijn. Door met deze factoren rekening te houden, kunnen zij een nauwkeurige raming van de benodigde uren opstellen.

  Kostenefficient met een MVP

  Door te kiezen voor de ontwikkeling van een MVP, of minimal viable product, kun je de kosten van software-ontwikkeling in de hand houden. Eenvoudig gezegd is een MVP de basisvorm van de software. De selectie van functionaliteit waarmee je de gebruiker echte waarde kunt geven. Een scherpe MVP zorgt dus voor maximale meerwaarde voor minimale investering.

  prijscalculator

  Prijscalculator

  De prijs bepalen van je volgende softwareproject is behoorlijk complex. Toch is fijn om te weten waar je aan toe bent, voordat je start. Om je op weg te helpen introduceren we onze prijscalculator. Hiermee kun je eenvoudig een globale inschatting krijgen van de kosten voor jouw volgende software project.

  Ontvang een snelle inschatting

  • Doe een aanvraag

   Vraag vrijblijvend een offerte aan met onze offertetool. In deze tool stellen we je een aantal vragen en kun je toelichting geven over het softwareproject.

   Vraag een offerte aan
  • Next steps

   Op basis van de informatie ontvang je van onze IT Expert een grove prijsinschatting. Ook ontvang je een advies over de beste stappen die je kunt zetten om het project succesvol van start te laten gaan.

  • MVP

   Wil je meteen de diepte in duiken en de functionaliteit van je softwareproject uitwerken tot een Minimal Viable Product (MVP)? Dat kan in een Discovery Workshop. Maak daarvoor een afspraak via de onderstaande knop.

   Maak een afspraak

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.