Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Wat is een klantportaal?

Een klantportaal is een digitale omgeving die speciaal is ontworpen om de communicatie en samenwerking tussen een bedrijf en zijn klanten te verbeteren. Het stelt bedrijven in staat om een naadloze en gepersonaliseerde ervaring te bieden aan hun klanten, terwijl deze zelf toegang hebben tot een breed scala aan informatie en functies.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  workboost

  Functionaliteit van klantportal

  Met een klantportaal kunnen klanten bijvoorbeeld hun bestellingen volgen, facturen bekijken, supporttickets indienen en updates ontvangen over nieuwe producten of diensten. Het is een handige manier om alle communicatie tussen bedrijven en klanten op één plek te centraliseren en te beheren.

  customer

  Verbeterde klanttevredenheid

  Klanten hebben altijd toegang tot hun eigen gegevens en kunnen problemen oplossen zonder dat ze daarvoor direct contact op hoeven te nemen met de klantenservice.

  Betere efficiëntie

  Bedrijven kunnen processen stroomlijnen door klanten in staat te stellen veelvoorkomende taken uit te voeren zonder tussenkomst van medewerkers.

  klantportaal

  Verhoogde klantloyaliteit

  Door een naadloze ervaring te bieden en klanten meer controle te geven over hun interacties met jouw bedrijf, kunnen bedrijven de loyaliteit van klanten verhogen.

  Platform agency Amsterdam

  Bij SevenLab hebben wij ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte klantportalen voor bedrijven in verschillende sectoren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het implementeren van een klantportaal dat aan al jouw wensen en behoeften voldoet.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin - Projectleider VO-raad