Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Software verzekeraars en schadeafhandeling

Direct contact met expert

SevenLab biedt software ontwikkeling voor verzekeraars met developers die vaker in de complexe wereld van schadeafhandeling zijn gedoken. Wij werken met een up-to-date tech stack en bieden ISO-niveau beveiliging. Onze focus ligt op gebruiksgemak en het leveren van betrouwbare, modulaire en flexibele software.

Verzekeringen omvatten vaak een breed scala aan activiteiten zoals risico’s, klantcontact, schadeafhandeling, en meer.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Efficiëntie en Automatisering

  In een branche waar de zekerheid en tevredenheid van klanten voorop staan, kunnen software-oplossingen helpen om processen te stroomlijnen en een efficiënte dienstverlening te garanderen.

  Up-to-date Tech Stack en ISO-niveau Beveiliging

  Bij SevenLab zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte software-oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van verzekeraars. Met een modern en up-to-date tech stack zorgen wij ervoor dat uw software altijd gebruikmaakt van de nieuwste technologieën.

  Daarnaast bieden wij ISO-niveau beveiliging om de vertrouwelijkheid en integriteit van klantgegevens te waarborgen.

  Focus op gebruiksgemak en betrouwbare software

  We begrijpen dat voor mensen zonder IT-achtergrond, gebruiksgemak een prioriteit is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze software intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is, zonder in te boeten aan functionaliteit.

  Bovendien leveren wij betrouwbare software die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je klanten optimaal van dienst zijn.

  Klantenservice en Engagement

  CRM-systemen en chatbots, aangepast aan de verzekeringssector, kunnen u helpen de klantenservice te verbeteren en een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

  Met onze oplossingen kan je eenvoudig interacties met klanten beheren, claims verwerken en tegelijkertijd een uitstekende klantenservice bieden.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad