Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Software voor Ontwerp

Direct contact met expert

In een wereld waar het visuele centraal staat en precisie een grote rol speelt, is een krachtig ontwerpplatform onmisbaar. Of het nu gaat om het tot leven brengen van 3D-modellen of het stroomlijnen van samenwerkingsprocessen, een goed ontworpen platform is de sleutel tot succes.

 

Bij SevenLab hebben we een hart voor ontwerp en een scherp oog voor detail. We vinden het geweldig om platforms te bouwen die creativiteit en efficiëntie stimuleren.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Innovatieve Technologie

  We zijn altijd op zoek naar de volgende grote doorbraak in technologische ontwikkeling om ervoor te zorgen dat jouw platform voorop blijft lopen en continu vernieuwd wordt.

   

  Dit stelt onze gebruikers in staat om steeds de nieuwste tools en functies tot hun beschikking te hebben.

  Betrouwbare Beveiliging

  In een wereld waar intellectueel eigendom de kern vormt van elk ontwerp, garanderen we de beveiliging van jouw data met de meest betrouwbare en geavanceerde beveiligingssystemen.

   

  Dit betekent dat je zonder zorgen je kunt richten op het ontwerpproces.

  Gebruiks- vriendelijk

  Een complex ontwerp vraagt om een simpel gebruik.

   

  Onze platformen zijn intuïtief en toegankelijk, ontworpen om je te laten concentreren op de essentie van het ontwerpen zonder afgeleid te worden door ingewikkelde software.

  Succesvolle Cases

  Een sprekend voorbeeld van ons werk is Onepush, waarbij we browsergebaseerde 3D-modellering voor plaatstaaltekeningen in de maritieme sector hebben geïntegreerd met een SAAS-platform.

   

  Dit bracht een revolutie teweeg in de efficiëntie en toegankelijkheid van ontwerpen binnen die industrie.

  Groei en Schaalbaarheid

  Wij begrijpen dat elk ontwerpbedrijf uniek is in grootte en behoeften.

   

  Onze platforms zijn daarom ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn, zodat ze zich aanpassen aan de groei van jouw bedrijf, of je nu een ambitieuze start-up bent of een gevestigde naam in de ontwerpwereld.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad