Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Laravel development met SevenLab

Met jarenlange ervaring in het veld, zijn al onze developers gecertificeerd en zijn we trots op het feit dat we een Laravel Certified Company zijn.

Of je nu geïnteresseerd bent in het starten van een nieuw project of het verbeteren van een bestaande Laravel applicatie, ons team van gepassioneerde ontwikkelaars staat klaar om je te helpen je ambities te realiseren.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  upgrade Laravel VueJS

  Wat is Laravel?

  Laravel is een modern PHP-webframework dat ontwikkelaars helpt om snel en efficiënt webapplicaties te bouwen. Het staat bekend om zijn elegante syntaxis en uitgebreide set van functies, zoals routing, caching en authenticatie, die de ontwikkelingstijd aanzienlijk versnellen.

  Wat zijn onze certificaten en expertise in Laravel?

  Buiten onze uitgebreide ervaring met diverse projecten, beschikken wij over gecertificeerde Laravel-ontwikkelaars. Onze expertise is onderstreept door een scala aan certificaten, waaronder Laravel Certified Developer en Laravel Certified Company. Onze IT-experts staan klaar om je direct verder te helpen in de wereld van Laravel.

  Wat zijn de voordelen van Laravel?

  Wij gebruiken Laravel vanwege zijn robuuste functies en schaalbaarheid, die ons in staat stellen om hoogwaardige en onderhoudbare webapplicaties te leveren. Bovendien biedt Laravel uitstekende beveiligingsopties en integraties met front-end technologieën, waardoor het een uitstekende keuze is voor full stack ontwikkeling.

  Meer weten over hoe wij werken met Laravel?

  Wanneer we een project aanpakken met Laravel, volgen we best practices voor agile ontwikkeling. Van het initialiseren van repositories tot het uitvoeren van automatische tests, onze werkwijze is erop gericht om een product te leveren dat niet alleen functioneel maar ook schaalbaar en onderhoudbaar is.

  Heb je al een Laravel product?

  Dat is geen probleem. Wij zijn ervaren in het updaten en verbeteren van bestaande Laravel applicaties. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe features, het uitvoeren van updates of het verbeteren van de beveiliging, wij kunnen je bestaande applicatie naar een hoger niveau tillen.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad