Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Finance

SevenLab biedt software ontwikkeling voor finance met IT consultants die gespecialiseerd zijn in financiële processen. Wij werken met een up-to-date tech stack en bieden ISO-niveau beveiliging. Onze focus ligt op gebruiksgemak en het leveren van betrouwbare, modulaire en flexibele software.

 

Finance omvat een breed scala aan activiteiten zoals bankieren, verzekeringen, vermogensbeheer, kredietverlening, beleggingsdiensten, en meer. Financiële instellingen spelen een cruciale rol in de economie door het faciliteren van betalingen, het verstrekken van leningen, het beleggen van vermogen, en het managen van risico’s.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  klantportaal

  Efficiëntie en Automatisering

  In een sector waar snelheid en nauwkeurigheid van het grootste belang zijn, kunnen software-oplossingen routinetaken automatiseren, waardoor menselijke fouten worden geminimaliseerd en de efficiëntie wordt verhoogd.

  Up-to-date Tech Stack en ISO-niveau Beveiliging

  Bij SevenLab werken we met een up-to-date tech stack om ervoor te zorgen dat uw software altijd gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Daarnaast bieden wij ISO-niveau beveiliging om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw financiële gegevens te waarborgen.

  Focus op gebruiksgemak en betrouwbare software

  Wij begrijpen dat gebruiksgemak essentieel is bij het werken met financiële software. Daarom zorgen wij ervoor dat onze software intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien leveren wij betrouwbare software die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Klantenservice en Engagement

  CRM-systemen en chatbots kunnen financiële instellingen helpen de klantenservice te verbeteren en een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.