Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Mobiele app laten ontwikkelen?

Wil jij een app laten maken? Bij SevenLab hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van apps.

 

In een samenwerking met ons wordt je echt part of the team: Je werkt met onze IT consultants jouw idee uit, waarna je nauw betrokken bent bij de development fase. Zo houd je altijd vinger aan de pols en weten we zeker dat jouw app een succes wordt!

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Waarom een app laten maken?

  De mobiele telefoon is tegenwoordig het digitale centrum van ons leven. Het aanbieden van een app om jouw dienstverlening uit te breiden, is daarom een voor de hand liggende keuze. Vaak is een app een extensie op je bestaande IT-omgevingen, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak voor de eindgebruiker.

   

  Door een professionele app te laten ontwikkelen door SevenLab, open je de deuren naar een hogere klant- of werknemerstevredenheid, meer zichtbaarheid en een sterkere merkidentiteit.

  Mobiele app of responsive webapp?

  Er is een duidelijk verschil tussen een native app en een responsive webapplicatie. De eerste installeer je echt op je telefoon, terwijl de tweede een webapplicatie is die je enkel kan benaderen via de browser op je telefoon. Een “responsive” design zorgt ervoor dat de applicatie zich aanpast op het kleine scherm, maar in feite zie je hetzelfde als op een desktop.

   

  Een native app biedt een aantal significante voordelen ten opzichte van een responsive webapp:

  • Sneller: Native apps maken minder gebruik van het internet, en zijn speciaal afgesteld op de hardware van je telefoon.
  • Meer functionaliteit: Je kan gebruik maken van native functionaliteit op je telefoon, zoals camera, gps, microfoon, touchscreen en push-notificaties.
  • Gebruikerservaring: Native apps zorgen voor een veel intuïtiever en soepeler gebruikerservaring.
  Saas

  Hoe ziet het proces eruit?

  Met onze IT consultants ga je om tafel om jouw idee uit te werken. We denken na over hoe de app past binnen jullie IT-landschap. Daarnaast analyseren we het businessperspectief en de gebruikers. Ons UX team denkt alvast mee in de voorfase, zodat we een soepele gebruikerservaring, en daarmee de adoptie van de app, verzekerd is.

   

  Op basis van een deze grondige analyse komen we met een concreet plan van aanpak waarmee we direct aan de slag kunnen! Lees meer over onze werkwijze op deze pagina.

  Hoeveel kost een app te laten maken?

  De kosten voor het ontwikkelen van een app variëren sterk en is afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de gewenste functionaliteiten.

   

  Een eenvoudige app kan al worden ontwikkeld vanaf €30.000, terwijl een meer complexe, op maat gemaakte app kan oplopen tot meer dan €100.000. Samen met onze IT consultants onderzoek je wat voor jouw situatie een goede scope en businesscase is. Zo zorgen we dat de investering zichzelf terugverdient.

  Wat is de ontwikkelduur voor een app?

  De ontwikkelduur hangt opnieuw af van de complexiteit en de gewenste functionaliteiten. De meeste apps ontwikkelen we binnen één tot twee maanden.

   

  Vooraf definiëren we de scope van het minimal viable product en leggen we een haalbare planning neer. Onze product owners zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK