Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Mobiele app laten ontwikkelen?

Wil jij een app laten maken? Bij SevenLab hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van apps. Wij zijn sterk in het ontwikkelen van gestroomlijnde apps met een sterke user experience. Naast developers hebben we daarom ook ons eigen UX team in house.

 

We starten met een verkennende fase, waarin je jouw idee uitwerkt met onze IT consultants. Daarna ben je nauw betrokken bij de design- en development fase. Zo houd je altijd vinger aan de pols en weten we zeker dat jouw app een succes wordt!

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Waarom een app laten maken?

  De mobiele telefoon is tegenwoordig het digitale centrum van ons leven. Het aanbieden van een app om jouw dienstverlening uit te breiden, is daarom een voor de hand liggende keuze. Vaak is een app een extensie op je bestaande IT-omgevingen, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak voor de eindgebruiker.

   

  Door een professionele app te laten ontwikkelen door SevenLab, open je de deuren naar een hogere klant- of werknemerstevredenheid, meer zichtbaarheid en een sterkere merkidentiteit.

  Native app of webapp?

  Er is een duidelijk verschil tussen een native app en webapplicatie. De eerste installeer je op je telefoon, terwijl de tweede een webapplicatie is die je enkel kan benaderen via de browser op je telefoon. Een “responsive” design zorgt ervoor dat de applicatie zich aanpast op het kleine scherm, maar in feite zie je hetzelfde als op een desktop.

   

  Een native app biedt een aantal significante voordelen ten opzichte van een responsive webapp:

  • Sneller: Native apps maken minder gebruik van het internet, en zijn speciaal afgesteld op de hardware van je telefoon.
  • Meer functionaliteit: Je kan gebruik maken van native functionaliteit op je telefoon, zoals camera, gps, microfoon, touchscreen en push-notificaties.
  • Gebruikerservaring: Native apps zorgen voor een veel intuïtiever en soepeler gebruikerservaring.
  Saas

  Hoe ziet ons proces eruit?

  Met onze IT consultants ga je om tafel om jouw idee uit te werken. We denken na over hoe de app past binnen jullie IT-landschap. Daarnaast analyseren we het businessperspectief en de gebruikers. Ons UX team denkt alvast mee in de voorfase, zodat een soepele gebruikerservaring, en daarmee de adoptie van de app, verzekerd is.

   

  Op basis van een deze grondige analyse komen we met een concreet plan van aanpak waarmee we direct aan de slag kunnen! Lees meer over onze werkwijze op deze pagina.

  Hoeveel kost een app laten maken?

  De kosten voor het ontwikkelen van een app variëren sterk en is afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de gewenste functionaliteiten.

   

  Een eenvoudige app kan al worden ontwikkeld vanaf €30.000, terwijl een meer complexe, op maat gemaakte app kan oplopen tot meer dan €100.000. Samen met onze IT consultants onderzoek je wat voor jouw situatie een goede scope en businesscase is. Zo zorgen we dat de investering zichzelf terugverdient.

  Wat is de ontwikkelduur voor een app?

  De ontwikkelduur hangt opnieuw af van de complexiteit en de gewenste functionaliteiten. De meeste apps ontwikkelen we binnen één tot twee maanden.

   

  Vooraf definiëren we de scope van het minimal viable product en leggen we een haalbare planning neer. Onze product owners zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

  Waarom kiezen voor SevenLab?

  Ervaring

  We hebben meer dan 16 jaar ervaring in het ontwikkelen van software, en meer dan 6 jaar ervaring in het ontwikkelen van apps. Zowel bedrijven als overheden hebben voor ons gekozen als app leverancier. Zie bijvoorbeeld onze cases van de VO-raad app en de Eurocross app.

   

  Hybride apps

  Wij geloven in het bouwen van hybride apps. Dit betekent dat we één codebase maken, die je kan uitrollen op zowel iOS als Android. Dit zorgt voor lagere kosten, snellere doorlooptijd en minder onderhoud.

   

  Part of the team

  Wij vinden dat software bouwen ook leuk moet zijn! Als je met ons in zee gaat wordt je echt onderdeel van het team: je krijg je eigen werkplek bij ons op kantoor, hebt korte lijntjes met de developers en bent nauw betrokken bij elke stap van de ontwikkeling.

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.