Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Ontwikkel software snel en effectief

Duur 6+ weken
Aantal personen 5+
Kosten €65 K +

Elke twee weken software die werkt

Elke twee weken leveren een werkend onderdeel van je software of app. Het team streeft naar het leveren maximale meerwaarde binnen het door jou gestelde budget. Tijdens het project sturen we gezamenlijk bij op basis van voortschrijdend inzicht.

Zo bouwen wij software

 • Snelle ontwikkeling

  Iedere twee weken leveren we een nieuw werkend onderdeel op van je software. Feedback en aanpassingen nemen we daarin direct mee.

 • Gefocust team

  Ieder project heeft een vast en toegewijd team van minimaal twee medewerkers. Dit team werkt zonder afleiding, dus in full focus aan jouw project. Tijd wordt zo altijd efficiënt besteed.

 • Automatische tests

  We bouwen stabiele software door deze regelmatig automatisch te testen. Dit gebeurt zowel tijdens ontwikkeling als bij het live zetten van wijzigingen. Nieuwe functionaliteiten kunnen worden toegevoegd zonder zorgen over fouten.

 • Hoogste beveiligingsstandaard

  We checken continu onze code op veiligheidsproblemen en risico’s. Met SonarQube en best practices op gebied van programmeren en architectuur garanderen we de hoogste veiligheidsstandaarden

 • Privacy by design

  Omdat we zeker willen zijn dat jouw software voldoet aan de AVG-regelgeving, nemen we privacy standaard mee in de ontwikkeling. Ook adviseren we in keuzes aangaande privacy.

Samen als één team

Backend Development
Onze backend developers zorgen ervoor dat de kernfunctionaliteit effectief en efficiënt werkt. Zij zijn er verantwoordelijk voor dat de software op de juiste manier data verwerkt, opslaat en verstuurt.
Frontend Development
Frontenders zijn verantwoordelijk voor alles wat je ‘ziet’ in een applicatie. Zij werken de designs uit en koppelen deze aan de onderliggende IT om bruikbare interfaces te creëren.
IT Accelerator
De IT Accelerator zorgt dat het ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk verloopt. De IT Accelerator is de schakel tussen de klant en het team. Deze bewaakt de planning, stuurt het team aan en ondersteunt de Product Owner.
Product Owner
Dat ben jij! Zo blijf je als klant betrokken bij het ontwikkelproces. Je bepaalt de planning, test alle onderdelen en stuurt bij waar nodig. Om deze rol goed te vervullen krijg je van ons training en begeleiding.

Next

Grow

"SevenLab is snel beschikbaar om te helpen en denkt proactief mee in oplossingen"

Kayleigh van den Eijnden

Product Manager, Green Specialties

Waarom werken met SevenLab?

Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

Meer lezen

Robuust

Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

Innovatief

We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

Persoonlijk

Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.