Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Groei verder met SevenLab

Duur
Aantal personen 3+
Kosten €1K - 5K p/m

Service, support en security

Blijf zorgeloos gebruik maken van de software en blijf deze regelmatig verbeteren. Stel een pakket samen van aanvullende diensten op het gebied van onderhoud, support, IT infrastructuur en beveiliging voor optimale performance en groei.

Blijf digitaal in beweging

 • Suggesties voor verbetering

  Hoe kunnen we de software die al staat verder verbeteren? Daar kijkt onze IT Accelerator naar in jouw organisatie. De focus ligt daarbij op het competitief voordeel of de procesoptimalisatie die we met digitale toepassingen kunnen bereiken.

 • Op naar de volgende versie

  Als de verbeterpunten bepaald zijn, werkt ons team van ervaren developers aan nieuwe functies en wijzigingen. Jouw software groeit zo met je organisatie mee en zorgt ervoor dat jij je voorsprong op de rest van de markt kunt behouden.

 • Toegewijde support

  Ons team is altijd beschikbaar via de chat of telefoon. Zo garanderen we een snel antwoord op al je vragen en bieden we directe support.

 • Optimaal draaiende IT infrastructuur

  Jouw technische infrastructuur draait altijd optimaal onder onze begeleiding. Met Docker en Kubernetes schalen we gemakkelijk op en garanderen we maximale uptime.

 • Solide security services

  We monitoren je technische infrastructuur en code continu met SonarQube. Zo houden we altijd kwaadwillenden buiten de deur. Onze inhouse Security Expert kan op een ethische manier de software hacken om de kwetsbaarheden bloot te leggen

Zorgeloze software en IT

Service Level Agreement
In een Service Level Agreement leggen we vast welke aanvullende diensten het beste werken voor jouw digitale ecosysteem. We maken afspraken over de beschikbaarheid en updates van de applicatie en bereikbaarheid van support.
Incidents & Changes
Ons supportteam staat klaar om incidenten zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast blijft het mogelijk om aanpassingen te blijven doen als je bepaalde onderdelen graag net even anders ziet.
DevOps
DevOps zorgt ervoor dat de IT infrastructuur schaalbaar en duurzaam is ingericht. Daarnaast blijft deze de servers en/of webservices pro-actief onderhouden.
Veiligheid
Om de veiligheid van je digitale omgeving te waarborgen houden wij de software up-to-date en blijven we continu scannen naar kwetsbaarheden.

"SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

Satish Bhawanidin

Projectleider VO-raad

Waarom werken met SevenLab?

Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

Meer lezen

Robuust

Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

Innovatief

We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

Persoonlijk

Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.