Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Implementeer artificial
intelligence met SevenLab

Wij zijn experts in het veld van Artificial Intelligence (AI). Samen met een team van gepassioneerde developers helpen wij je de mogelijkheden van voorspellende AI-modellen en large language modellen te verkennen.

Onze IT-experts staan klaar om je direct verder te helpen in de wereld van AI.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is Artificial intelligence (AI)?

  Artificiële intelligentie is een brede term voor alle intelligentie die kunstmatig tot stand gebracht is. Tegenwoordig bedoelt men met AI meestal machine learning en deep learning modellen. Dit zijn modellen die “intelligent” gemaakt zijn door er heel, heel erg veel data doorheen te sturen. Door al die data te condenseren in een model (een neuraal netwerk), ontstaat letterlijk kunstmatige intelligentie.

   

  Het resultaat is heel vergelijkbaar met menselijke hersenen. Deze worden ook getraind door heel veel input (data) via onze zintuigen vast te leggen in biologische neurale netwerken. Bij elke extra input schaven we onze neurale netwerken een beetje bij, en worden we een stukje beter in hetgeen waar we mee bezig zijn.

  Een maatwerk AI-oplossing voor jouw organisatie?

  Naar onze mening zou elke organisatie moeten kijken naar de mogelijkheden die AI biedt. Doe je dat niet, dan loop je een grote kans om achter de feiten aan te lopen in een steeds innovatievere economie.

   

  Zeker nu generatieve modellen zoals ChatGPT beschikbaar zijn, is in vrijwel elke organisatie een toepassing van AI te bedenken. Een paar voorbeelden:

  • Maatwerk chatbot die alle FAQs over jouw bedrijf kan beantwoorden.
  • Een optie in jouw CMS waarmee je met één druk op de knop een producttekst kan genereren.
  • Speech-to-text bot waardoor een monteur enkel de status van een object hoeft in te spreken, waarna deze informatie automatisch in het ERP komt.
  • Automatisch genereren van offertes, door het invoeren van een enkele velden in een formulier/chat interface.
  • Maatwerk chatbot voor medewerkers die in no-time honderden pagina’s technische bedrijfsdocumentatie kan doorzoeken.

  Hoeveel kost een maatwerk AI-oplossing?

  De kosten voor het ontwikkelen van een AI-oplossing variëren sterk, afhankelijk van de complexiteit en omvang.

   

  Door slim gebruik te maken van API’s van onder andere OpenAI, kunnen we relatief snel een werkend en bruikbaar prototype ontwikkelen. De kosten hiervoor liggen tussen de €3000 en €10.000.

   

  Wil je het prototype perfectioneren, integreren met jouw systemen of modellen trainen met eigen data? Dan liggen de kosten tussen de €10.000 en €80.000, uiteraard volledig afhankelijk van de specifieke wens.

  Hoelang duurt het bouwen van een AI-oplossing?

  Eenvoudige oplossingen realiseren we binnen enkele weken.

   

  Bij een meer complexe vraag en/of een bredere scope, ligt de ontwikkelduur tussen de twee weken en twee maanden.

  AI implementeren met SevenLab

  • Waarom een AI-oplossing bouwen met SevenLab?

   Bij SevenLab hebben we jarenlange ervaring met het integreren van AI in verschillende systemen. Zo hebben we voor onze klant Stichting Open een AI-model gemaakt dat automatisch herkent of er giftig kwik zit in een tv, zodat kwik-verdachte tv’s gescheiden kunnen worden in het verwerkingsproces.

   Meer lezen
  • Hoe ziet ons proces eruit?

   Ons proces begint altijd met een grondige analyse van jouw behoeften. Samen met onze ervaren consultants denk je na over de benodigde functionaliteiten en zet je het AI-design op.

   Onze developers kijken achter de schermen wat allemaal mogelijk is, en wij komen binnen 2 weken met een concreet voorstel en kostenplaatje.

   Meer lezen
  • Hoe werkt Artificial intelligence?

   Een AI-model is eigenlijk een soort kunstmatig brein: een enorm netwerk aan cellen dat informatie verwerkt. Net als een mensenbrein kan je een kunstmatig netwerk trainen. Dat doe je door er heel erg veel data doorheen te sturen. Door al die informatie past het netwerk zich steeds een beetje aan en ontstaat letterlijk kunstmatige “intelligentie”.

   Meer lezen

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK