Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Ontwikkel een API
met SevenLab

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van API’s. Samen met onze gepassioneerde developers ontwikkel je binnen no-time de softwarekoppeling die jij voor ogen hebt.

 

Benieuwd wat API’s voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact op met onze IT consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Waarom een API laten maken?

  Een API (Application Programming Interface) vormt de brug tussen softwareapplicaties en maakt daarmee automatische communicatie mogelijk in jouw IT ecosysteem. Door een professionele API te laten maken, kan je bedrijfsprocessen te automatiseren, productiviteit te verhogen en een betere gebruikerservaring bieden.

   

  Voorbeeld use cases:

  • Integreer met social media, om automatisch content te posten.
  • Automatiseer data-invoer door je ERP en je CMS te koppelen.
  • Koppel met betaalproviders om je klanten zelfstandig te laten betalen.
  • Koppel met OpenAI, om AI-toepassingen binnen jouw platform mogelijk te maken.

  Waarom API bouwen met SevenLab?

  Een professionele API ontwikkelen vereist een combinatie van technische kennis, ervaring, en een duidelijk begrip van de behoeften van de gebruiker.

   

  Wij hebben in de loop der jaren honderden API’s ontwikkeld en gekoppeld met tientallen softwarepaketten, zoals Exact, SalesForce en Business Central. Bij vrijwel elk platform, portaal of app die we bouwen, ontwikkelen we ook een koppeling met andere systemen in het ecosysteem van onze klant.

  Hoeveel kost een API?

  De kosten voor het laten bouwen van een API kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit en de vereiste functionaliteiten. Een eenvoudige API kan al gebouwd worden vanaf €3000 euro, terwijl een meer complexe en bedrijfskritische API kan oplopen tot €15.000. In een samenwerking kijken we goed naar de potentiële winst in efficiëntie en gebruikersgemak. Op basis daarvan maken we een design en zorgen we dat we zeker zijn dat er waarde wordt toegevoegd.

  Wat is de ontwikkelduur?

  Het ontwikkelen van een API hangt af van de complexiteit en de omvang van de gewenste functionaliteiten. Voor de meeste API’s ben je binnen enkele weken klaar. Bij de bouw van echt complexe API’s die tegelijk meerdere systemen koppelen, kan de ontwikkelduur oplopen tot enkele maanden. We stellen vooraf een degelijk functioneel ontwerp en strakke planning op, zodat we controle houden over de looptijd van het proces.

  Een API bouwen met SevenLab

  • Waarom bouwen met SevenLab?

   SevenLab heeft jarenlang ervaring met het koppelen van systemen. Bij zo goed als elke applicatie die wij bouwen, bouwen we tevens een API. Wij hebben o.a. ervaring met API’s voor Exact, SalesForce, Adyen, Business Central, AFAS, MS Azure, Facebook, Apple login en Google Analytics.

   Meer lezen
  • Hoe ziet ons proces eruit?

   Ons proces begint altijd een grondige analyse van jouw behoefte. Samen met onze ervaren consultants denk je na over de benodigde functionaliteiten en zet je jouw API-design op. Onze developers kijken achter de schermen wat allemaal mogelijk is, en wij komen binnen 2 weken met een concreet voorstel en kostenplaatje.

   Meer lezen
  • Wat is een API?

   Een API is een digitale interface tussen twee systemen. Zij maken het mogelijk dat een systeem met een ander communiceert. Zo kunnen gegevens worden uitgewisseld en taken worden geautomatiseerd. Lees hieronder meer over hoe een API technisch werkt.

   Meer lezen

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.