Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Ontwikkel een API
met SevenLab

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van API’s. Samen met gepassioneerde developers ontwikkel je binnen no-time de softwarekoppeling die jij voor ogen hebt. Onze IT Experts staan klaar om je direct verder te helpen.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Waarom een API laten maken?

  Een API (Application Programming Interface) vormt de brug tussen diverse softwaretoepassingen en systemen. Het faciliteert efficiënte communicatie en gegevensuitwisseling tussen systemen. Door een professionele API te laten maken, ontsluit je de potentie om bedrijfsprocessen te automatiseren, productiviteit te verhogen en een betere gebruikerservaring te leveren.

  Hoe ontwikkel je een kwalitatieve API?

  Een professionele API ontwikkelen vereist een combinatie van technische kennis, ervaring, en een duidelijk begrip van de behoeften van de gebruiker. Begin met het definiëren van de kernfuncties die de API moet bieden, en zorg voor een solide functioneel- en technisch ontwerp dat zowel schaalbaar als gebruiksvriendelijk is. Ten slotte is het essentieel de API grondig te testen op verschillende scenario’s om betrouwbaarheid en prestaties te waarborgen.

  Hoeveel kost een API?

  De kosten voor het laten bouwen van een API kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit, de vereiste functionaliteiten en de ervaring van de ontwikkelaars die je inhuurt. Een eenvoudige API kan al gebouwd worden vanaf enkele duizenden euro’s, terwijl een meer complexe en bedrijfskritische API kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van wat je wilt bereiken met uw API en welke resources nodig zijn om dit te realiseren.

  Wat is de ontwikkelduur?

  Het ontwikkelen van een API hangt af van de complexiteit en de omvang van de gewenste functionaliteiten. Voor de meeste API’s ben je binnen enkele weken klaar. Bij de bouw van echt complexe API’s die tegelijk meerdere systemen koppelen, kan de ontwikkelduur oplopen tot enkele maanden. Het vooraf opstellen van een degelijk functioneel ontwerp is essentieel om geen uitloop te hebben.

  Een API bouwen met SevenLab

  • Waarom bouwen met SevenLab?

   SevenLab heeft jarenlang ervaring met het koppelen van systemen. Bij zo goed als elke applicatie die wij bouwen, bouwen we tevens een API. Wij hebben o.a. ervaring met API’s voor Exact, SalesForce, Adyen, Business Central, AFAS, MS Azure, Facebook, Apple login en Google Analytics.

   Meer lezen
  • Hoe ziet ons proces eruit?

   Ons proces begint altijd een grondige analyse van jouw behoefte. Samen met onze ervaren consultants denk je na over de benodigde functionaliteiten en zet je jouw API-design op. Onze developers kijken achter de schermen wat allemaal mogelijk is, en wij komen binnen 2 weken met een concreet voorstel en kostenplaatje.

   Meer lezen
  • Hoe werkt een API?

   Bouw de software snel en effectief. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app.

   Als Product Owner blijf je betrokken en kun je bijsturen op basis van voortschrijdend inzicht. Zo werken we samen naar een volledig functionerend eindproduct toe.

   Meer lezen
  • Wat is een API?

   Een API is een digitale interface tussen twee systemen. Zij maken het mogelijk dat een systeem met een ander communiceert. Zo kunnen gegevens worden uitgewisseld en taken worden geautomatiseerd. Lees hieronder meer over hoe een API technisch werkt.

   Meer lezen

  "SevenLab is snel beschikbaar om te helpen en denkt proactief mee in oplossingen"

  Kayleigh van den Eijnden

  Product Manager, Green Specialties