Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden van IT

Duur 4x 80 minuten
Aantal personen 1-6
Kosten €10k - €15k

Ontdek groeikansen tijdens de discovery workshop.

In meerdere sessies leggen we knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing. Onze IT Accelerators hebben veel ervaring met het vertalen van businessdoelstellingen naar software projecten. Zij helpen met het uitdenken van je software project.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

In vier sessies een helder plan

 • Visie & Proces

  In de eerste sessie stellen we de basis op. We formuleren een visie en werken het gewenste proces uit.

  Om je zo goed mogelijk te helpen willen we tot de kern van jouw vraagstuk komen. Kennis van de organisatie is essentieel om software te ontwikkelen die naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd past bij de kernwaardes en strategie.

 • Functionaliteit bepalen

  We analyseren het proces en kijken welke functionaliteit nodig is om die zo goed mogelijk te ondersteunen.

  De digitale ambitie wordt pas echt tastbaar al de functionaliteit tot in detail uiteen wordt gezet. Op basis van t-shirtmaten schatten wij samen met een Developer de technische complexiteit in. Dit resulteert in een functioneel ontwerp; een helder overzicht van alles waar de applicatie aan moet voldoen.

 • Scope bepalen

  Je formuleert een realistische scope voor een eerste versie van de software op basis van je budget met onze IT-accelerators.

  Niet elke functionaliteit is even belangrijk. We lopen daarom nog een keer door het functioneel ontwerp om de functionaliteit te prioriteren. Welke zijn must-haves en welke zijn nice-to-haves. Op die manier kunnen we goede keuzes maken voor een haalbare scope.

 • Adviesrapport

  Onze IT-accelerators werken alles uit en presenteren een advies. Achteraf wordt een compleet rapport opgeleverd.

  Het resultaat is een uitgebreid adviesplan waar je direct mee uit de voeten kunt. Wij streven hierbij om maximale meerwaarde te bieden om onze klant echt een stap verder te helpen.

Direct aan de slag

Betrokken stakeholders
Omdat alle stakeholders betrokken worden in de Discovery Workshop is er direct commitment vanuit de organisatie om mee te denken met de uitwerking van een digitaal platform.
Helder plan
Onze IT-accelerators vatten de sessies samen in een helder plan van aanpak zodat je dit kunt delen met andere partijen. Krijg direct inzicht in de functionaliteit en technische complexiteit.
Inzicht in investering
We stemmen samen af wat de minimaal levensvatbare versie van je product zou kunnen zijn op basis van je budget. We kijken ook naar wat daarna mogelijk interessant is.
Doorpakken met ontwikkeling
Als het plan aanspreekt kan ons ontwikkelteam doorpakken met de ontwikkeling van de software of app. In tweewekelijkse sprints leveren ze werkende onderdelen van je software op.

"SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

Satish Bhawanidin

Projectleider VO-raad

Waarom werken met SevenLab?

Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

Meer lezen

Robuust

Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

Innovatief

We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

Persoonlijk

Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.