Uw bedrijf is uniek. En uw software?

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Stroomlijn uw bedrijfsprocessen met software op maat

  De meeste bedrijven maken gebruik van standaard software voor zaken als de payroll, CRM, ERP, planning en backoffice. Deze software beantwoordt bijna nooit alle eisen van het bedrijf. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf zich, maar bewegen deze systemen niet mee. Zo ontstaan er door de tijd heen vaak omslachtige processen voor de medewerkers, met alle kosten van dien. Unieke software stroomlijnt uw bedrijfsprocessen, waardoor u tijd, kosten, en moeite bespaart.

  Uw processen in kaart

  De experts van SevenLab hebben ruime ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en informatiestromen. Daarom begint ieder ontwerp met een evaluatie van de huidige processen binnen uw bedrijf. Hoe werkt u nu, en wat wilt u bereiken? Door uw processen in kaart te brengen, zien we hoe het efficiënter kan.

  Naadloze aansluiting voor optimale efficiëntie

  Met software op maat van SevenLab, bent u verzekerd van optimale efficiëntie. Wij zorgen namelijk dat uw software naadloos aansluit op uw gewenste werkwijze en de mogelijkheden van uw bedrijf. Ook als het complex wordt. Wij kunnen bijvoorbeeld ook verschillende processen in één softwaretoepassing integreren, en verschillende gebruikersgroepen hun eigen toegang en mogelijkheden geven binnen het systeem.

  Software op maat ondersteunt uw medewerkers

  Software op maat ondersteunt uw medewerkers op verschillende manieren in hun taken. Zo kunt u processen en deelprocessen standaardiseren, maar ook vanuit het centrale dashboard informatie delen met relevante groepen. Daarnaast kunt u een deel van de software inrichten als community waar gebruikers ervaringen uitwisselen of vragen stellen.

  Centrale én mobiele toepassingen

  Als we de centrale processen eenmaal gestroomlijnd hebben, kan het aantrekkelijk zijn om uw nieuwe, efficiënte werkwijzen door te trekken naar de mobielere afdelingen van uw bedrijf. Bijvoorbeeld het salesteam, of een team van inspecteurs die vaak onderweg zijn. Wij maken uw systemen mobiel met een app voor tablet of smartphone, zodat uw processen en de laatste informatie overal toegankelijk zijn voor uw medewerkers.

  In de praktijk: Online overzicht voor medewerkers én klanten

  Voor Embassy Services, dat visa- en legalisatieaanvragen verzorgt, creëerde SevenLab een ordersysteem op maat. Met het ordersysteem hebben medewerkers altijd een overzicht van alle aanvragen, en zijn alle relevante gegevens op één centrale plek toegankelijk. Daarnaast kunnen klanten hun order online volgen. Deze transparante service is bij klanten erg populair!

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van software op maat voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een advies op maat voor uw organisatie. U kunt ons bereiken op 020 705 1010, of mail onze specialist op bas@SevenLab.nl.