Stroomlijn uw certificeringen met een app

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Grip op al uw certificeringsprocessen

  Richt u uw certificeringsproces graag zo efficiënt mogelijk in? Met de certificering app van SevenLab stroomlijnt u het hele proces, van planning tot rapportage.

  Controle en overzicht voor managers

  Voor managers biedt de app inzicht en controle over al uw certificeringprojecten. U ziet precies welke klussen er gepland staan en kunt via de app real-time de resultaten van de certificering monitoren.

  Flexibiliteit en ondersteuning voor auditors

  Voor uw auditors biedt de app flexibiliteit en ondersteuning tijdens de waarnemingen. Door de real-time interface wordt dubbel werk verleden tijd, en kan het hoofdkantoor optimale ondersteuning bieden met de juiste gegevens. Foto’s en waarnemingen worden via de app direct centraal gedocumenteerd en opgeslagen. Zo is de informatie altijd up-to-date.

  Al uw gegevens in één app

  De certificering app wordt via een API gekoppeld aan uw eigen backoffice systeem. Uw bestaande klantgegevens worden overzichtelijk per account geordend. Vervolgens voegt de app alle nieuwe waarnemingen en certificeringen automatisch aan de bestaande account toe. Zo heeft u altijd een compleet overzicht van alle gebeurtenissen in een account.

  Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

  U kunt alle relevante personen toegang geven tot de informatie. Uw managers, uw auditors, en indien gewenst zelfs uw klanten. De interface van de app is gebruiksvriendelijk, met een intuïtief ontwerp. Door de versleutelde verbinding is de vertrouwelijkheid van uw (klant-)gegevens altijd gewaarborgd.

  Hoe werkt het?

  De app volgt de stappen van uw eigen certificeringsproces:

  1. De manager plant een certificering in via de management- en planningsfunctie
  2. De auditor bezoekt de klant en vult het certificering-formulier in
  3. De klant of manager ziet (eventueel) direct het resultaat
  4. De manager stuurt indien nodig bij

  Uw normen en procedures als handvat

  Voordat uw auditors met de certificering app op pad gaan, maakt u eenmalig de benodigde checklists en formulieren aan. Dat gebeurt in het dashboard van de app, doormiddel van een intuïtieve sleepfunctie. U kunt zowel open als gesloten velden gebruiken, dus er is ruimte voor kwantitatieve én kwalitatieve informatie. Formulieren worden vervolgens toegewezen aan een groep auditors. Met deze checklists en formulieren biedt u uw auditors een handvat om hun taak gestructureerd en efficiënt uit te voeren.

  Flexibiliteit bij veranderingen

  De certificering app biedt volledige flexibiliteit in het aanmaken en aanpassen van formulieren. Zo kunt u uw werkprocessen altijd up-to-date houden, ook als de RVA richtlijnen gewijzigd zijn.

  Certificering bij de klant

  Eenmaal bij de klant vullen uw auditors de relevante checklists en formulieren voor de certificering in. Dat kan online én offline.

  Daarnaast kunnen zij in de app:

  • Foto’s uploaden
  • Informatie opzoeken
  • Het archief van eerdere gebeurtenissen bij deze klant bekijken

  De certificering app in de praktijk

  Alfa Certificering, dat certificering voor bodembewerkingsbedrijven verzorgt, is tevreden gebruiker van de certificering app.

  “Met de app kunnen we sneller en efficiënter werken en rapporteren, en daar hebben onze klanten het voordeel van. Daarnaast biedt de overzichtelijke planning voor iedereen duidelijkheid. De formulieren stellen onze auditors in staat om hun waarnemingen methodisch, maar ook flexibel uit te voeren. En doordat we efficiënter werken, bespaart de app ons ook nog eens kosten!”

  Meer weten? Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten?

  Wilt u meer informatie over onze certificering app? Wilt u referenties opvragen van bestaande klanten? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een advies op maat voor uw organisatie. U kunt ons bereiken op 020 705 1010, of stuur direct een mail naar onze specialist op bas@SevenLab.nl.