Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Volledige Product Traceability in De Green Trace app

Klant Green Specialties
Datum november 2019
Product Software

Green Trace App

De Green Trace App is het product traceability platform voor Green Specialties dat alles van teelt tot transport inzichtelijk maakt. Hierdoor is de reis van alle producten inzichtelijk en gaan processen sneller.

Inzicht in het gehele teeltraject

De weg die de bladgroenten afleggen is een behoorlijk complex traject met veel handelingen en betrokken disciplines. Tijdens de Discovery fase is dit gehele traject tot in detail uitgewerkt. Hierbij hebben we gekeken naar welke stappen er worden genomen, welke stakeholders betrokken zijn en wat de wensen en behoeftes zijn. Vervolgens zijn we gaan selecteren welke functionaliteiten nodig zijn in het platform.

GSH

Ontworpen voor verschillende gebruikers

Uit extensief UX research bleek dat binnen het proces ook veel uitzonderingen waren. De grootschalige operatie van Green Specialties bestaat uit meerdere processen en verschillende gewassen, locaties en betrokkenen. Dit betekent dat binnen de software meerdere scenario’s nodig zijn om het volledig te kunnen toepassen. De verschillende stappen en uitzonderingen maakten het een complexe uitdaging voor onze designer. Het resultaat is een flexibel design dat verschillende weergaven en werkwijzes biedt voor gebruikers met andere behoeftes.

 

greentrace

Werkbaar op elk device

De Green Trace applicatie is een Progressive Web App, zodat het op elk veelgebruikt device beschikbaar is. De software is gestoeld op een backend van Laravel en door middel van Ionic is de applicatie werkzaam op meerdere platforms. Een belangrijke functionaliteit die door de gehele software gebruikt wordt, is de QR code. Hierdoor kan elke gebruiker met de camera snel informatie over een product indienen en opvragen.

 

Voordelen:

  • Door het uitgebreide voortraject en UX onderzoek heeft Green Specialties veel inzicht gekregen over de organisatie.
  • Het Green Trace Platform versnelt de processen en maakt de werkzaamheden inzichtelijk.
  • Het platform biedt kansen voor doorontwikkeling. Bij versie twee zal de focus liggen op de verwerking van de voorraden en de levering

 

Resultaat

Aantal zaaiingen 580+
Aantal QR scans 1000+

"SevenLab is snel beschikbaar om te helpen en denkt proactief mee in oplossingen"

Kayleigh van den Eijnden

Product Manager, Green Specialties