Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Klantbeheer en Communicatie in een overzichtelijk platform

Klant CAV Agrotheek
Datum december 2021
Product CRM Platform

Cav Agrotheek CRM

Meer structuur en overzicht in het klantbeheer. Dat is waar CAV Agrotheek naar op zoek was. De oplossing die we hebben ontwikkeld is een centrale database voor alle klantdata en contactgegevens. Een CRM systeem dat is uitgebreid met features voor adviezen en teeltplannen van de relaties en geheel is gekoppeld met Exact en Sharpspring. Het resultaat is meer inzicht op de communicatie tussen de adviseurs van Agrotheek en de klant.

Structuur in complexe klantgegevens 

Gedurende meerdere sessies hebben we het CRM proces gedetailleerd uiteengezet en een functioneel ontwerp opgesteld. Ons UX/UI Design team stond vooral voor de uitdaging om complexe features, zoals het maken van teeltplannen en uitschrijven van adviezen, op een gebruiksvriendelijke manier in te delen. Daarnaast hebben onze designers een ontwerp gemaakt waar de grote hoeveelheid klantgegevens op een gestructureerde en intuïtieve manier aan de gebruiker wordt getoond.

Optimaal proces door integraties

De designs voor het CRM systeem zijn in een periode van twee sprints uitgewerkt tot werkende software in een Laravel Backend en een VueJS frontend. Vervolgens heeft het development team de focus gelegd op het koppelen van het CRM systeem aan de Exact- en Sharpspring-omgevingen. De centrale API met meerdere endpoints zorgt voor een optimale procesautomatisering, doordat de omgevingen niet aan elkaar vastzitten maar altijd schakelen via het door SevenLab gebouwde CRM. 

 

"De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

Lisanne Kerstens

Strategisch relatiemanager HHNK