Meer weten?

Ga het gesprek aan met !

  Sinds deze week is SevenLab weer een collega rijker. Hobie Windt gaat vanaf heden fulltime aan de slag als IT Accelerator. Ook houdt hij zich bezig met new business en de optimalisatie van het bijbehorende proces. Een introductie.

  Leestijd: 2 minuten

  Wie is Hobie Windt?

  H: Ik ben opgegroeid in Nederhorst den Berg, maar ben in Hilversum naar de middelbare school gegaan. Inmiddels ben ik 24 jaar oud en woon ik in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Middels mijn studie heb ik me gespecialiseerd in branding, reclame en communicatieprocessen.

  Hobie Windt

  Hoe ben je bij SevenLab terecht gekomen?

  H: Ik vond deze baan bij SevenLab door middel van een gesponsorde advertentie die SevenLab had uitstaan op Instagram. Lekker 2019, haha!

  Wat sprak je aan bij SevenLab?

  H: Ik had het gevoel dat ik een tijdje in een team wilde gaan werken na een tijd alles zelf gedaan te hebben. De afgelopen tijd heb ik voornamelijk gewerkt aan mijn eigen IT bedrijfje, Aywit. Ik wil graag veel bijleren, ik wil werken met grotere klanten. Ik ben nieuwsgierig naar de processen bij een bedrijf als SevenLab en hoe we nieuwe klanten kunnen binnenhalen. Ook ben ik benieuwd naar hoe we de doelen van de klanten zoveel mogelijk centraal kunnen zetten om hun echt te kunnen helpen.

  Wat ga je precies doen bij SevenLab?

  H: Ik ga me vooral bezighouden met new business in de vorm van leads. Daarnaast ga ik onze partnerships uitbreiden en nieuwe creëren. De persona’s die onze doelgroep vertegenwoordigen ga ik creëren en de huidige zal ik gaan aanvullen. Door de klantbehoefte en drijfveren echt centraal te zetten in ons proces wordt zowel het product als het proces met elke klant beter.

  Koffie counter ☕️:

  H: Ik drink momenteel zo’n zes tot acht koppen koffie per dag. Lange dagen hè, dan heb je geen keus! Maar alleen maar heerlijk om bezig te zijn in een hoog tempo.

  Wij zijn erg blij met Hobie in ons team en kijken er naar uit om samen met hem onze processen te stroomlijnen. Wil je Hobie persoonlijk spreken? Neem dan contact met ons op via de chat, telefoon of email.