Ontdek de kosten van jouw software project met onze prijscalculator tool

Vaak wordt ons gevraagd hoeveel de ontwikkeling van software kost. Het is natuurlijk fijn om te weten waar je aan toe bent voordat een nieuw project start. Om je op weg te helpen introduceren we onze nieuwe prijscalculator. Hiermee kun je eenvoudig een globale inschatting maken van de kosten voor jouw volgende software project.

 

prijscalculator
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Snel inzicht

  Met onze prijscalculator kun je eenvoudig en snel een eerste indicatie krijgen van de verwachte kosten en krijg je inzicht in de verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Of je nu een webapplicatie, mobiele app of een API wilt ontwikkelen, onze tool geeft je binnen twee minuten een beeld van de benodigde investering.

  Helder kostenplaatje

  Het gebruik van de prijscalculator is eenvoudig. Je vult enkele basisgegevens in, zoals het type project, de gewenste functionaliteiten en het gewenste platform. Vervolgens genereert de tool een globale kosteninschatting op basis van onze uitgebreide ervaring in softwareontwikkeling. Dit geeft je een solide startpunt om je budget te bepalen en de haalbaarheid van je project te evalueren.

  Gedetailleerd advies

  Maar daar houdt het nog niet op. Nadat je jouw wensen hebt ingevuld, gaat ons nauwgezette IT-team aan de slag. Ze bekijken jouw concept om zo een gedetailleerde inschatting te geven, inclusief een technische toelichting. Op die manier kun jij een nog nauwkeurigere planning en scope bepalen, gebaseerd op de specifieke details van jouw project.

  Onze IT-experts staan vervolgens altijd klaar om je verder te adviseren, bijvoorbeeld over welke technologieën je het beste kunt gebruiken. Het is tenslotte ons doel om jouw project tot een succes te maken. Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

  Probeer het nu zelf: