Op Fun Friday doen wij altijd extra leuke dingen bij SevenLab. Vorige keer liet Bas zien hoe de Google Vision Kit er uitziet. Arjan vertelde hoe er geprobeerd wordt om met de camera van de kit de VrijMiBo te herkennen. Deze week hebben we het over AR, errors oplossen en een potje tafelvoetbal.

Augmented Reality

Koen legt ons uit wat je met AR (Augmented Reality) kunt maken. Door extra lagen toe te voegen aan de werkelijkheid kun je bijvoorbeeld schoenen uitzoeken zonder dat je ze daadwerkelijk aan hoeft te trekken. Je houdt simpelweg je telefoon voor je voet en de extra laag trekt de schoen als het ware voor je aan. Klinkt simpel, maar het ontwikkelen van AR blijkt zo makkelijk nog niet.

Augmented Reality met Koen

Errors in de pijpleiding

Niels, een van onze full stack developers, zit in een hyperfocus en werkt aan Pipeline. Dat is een nieuw project management systeem, wat hopelijk snel in gebruik kan worden genomen. Er zijn echter verschillende errors die hij nog moet oplossen, maar daar deinst hij niet voor terug. Errors oplossen is #fun.

Niels werkt aan een project management systeem: Pipeline

Er hangt een goal in de lucht

Van beeldschermen krijg je vierkante ogen en daarom wordt er bij SevenLab af en toe een potje tafelvoetbal ingelast. Thomas, Theo, Arjan en Joey raken verzeild in een bloedstollende wedstrijd. We komen binnen bij een 1-1 tussenstand.


Wil je meer zien van onze werkomgeving? Kijk de volgende keer naar een nieuwe aflevering van Fun Friday bij SevenLab, of check nog even de vorige aflevering. Ook zijn we te vinden op Insta. Fijn weekend!