App voor buitendienst medewerkers

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  SevenLab heeft een app en management dashboard speciaal voor buitendienst medewerkers ontwikkeld. Deze is gebaseerd op de volgende principes:

  • Besparen op tijd en papier
  • Creëren van inzicht
  • Stroomlijnen van processen
  • Vrijheid voor medewerkers
  • Betere communicatie
  • Optimaliseren van processen (ja… dit is wat anders dan stroomlijnen)

  Dit is natuurlijk erg abstract allemaal. Hoe ziet dat er nu in de praktijk uit? Hieronder een voorbeeld van één van onze klanten.

  Het werk van een buitendienst medewerker

  Om te begrijpen hoe er nu wordt voldaan aan de bovenstaande principes moeten we goed kijken naar het werk van de gemiddelde buitendienst medewerker, dit kan zijn:

  • Bij (potentiële) klanten langsgaan om producten of diensten te verkopen
  • Onderhouden van klant relaties
  • Geven van product demo’s en presentaties
  • Uitbrengen van offertes
  • En meer…

  Onze app voor buitendienst medewerkers voorziet in deze behoefte. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij de klant aan tafel op een tablet presentaties te geven, besparingen uit te rekenen/te laten zien en formulieren te ondertekenen. Dit zijn dingen die je tijdens het bezoek wilt doen. Als medewerker kan je ook direct informatie over de klant opzoeken, bekijken wat je prestaties zijn in vergelijking met andere collega’s, orders voorbereiden of inzien wat je vorige keer bij de klant hebt gedaan.

  Hoe werkt de app voor buitendienst medewerkers?

  Wanneer een formulier wordt opgestuurd naar onze software (API) zorgen wij voor de orderverwerking, er wordt direct een contract of document gegenereerd en indien gewenst per e-mail naar de klant of medewerker opgestuurd. Als een order of formulier definitief wordt ingeschoten kunnen managers of medewerkers inloggen op ons beveiligde dashboard. Een medewerker ziet hier zijn/haar eigen orders, een manager heeft hier een totaaloverzicht met potentiële stuurinformatie. De laatste kan ook bijvoorbeeld de inhoud van de formulieren,  calculator en presentaties aanpassen zodat medewerkers altijd met de meest recente informatie tot hun beschikking hebben.

  Uiteraard is elk bedrijf anders, wij kunnen de logica van businessrules van onze app voor buitendienst medewerkers eenvoudig in onze software aanpassen. U profiteert hierbij uiteraard wel van onze kennis en ervaring in CRM en sales. Bovendien zal een groot deel van de app en het webdashboard al direct geschikt zijn voor gebruik. Verder kunnen wij koppelen met een bestaand backoffice systeem zoals Salesforce, SAP, Exact of Twinfield.

  Heeft u zelf buitendienst medewerkers in dienst en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons dan een belletje op 020 – 705 1010, we komen graag een keer koffie drinken!