app laten maken door een app ontwikkelaar met kennis en ervaring

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  app te laten maken voor jouw bedrijf, je hebt een prachtig idee en nu? SevenLab helpt je graag om je nieuwe idee of bestaande business te concretiseren of wellicht meer te automatiseren. Wat is er mogelijk binnen welk tijdsbestek? Onze IT-accelerator helpt je met het vertalen van je wensen naar het development team.
  We ondersteunen het hele proces van eerste idee tot succesvolle presentatie in de Apple App Store of Google Play Store. Onze apps komen voort uit passie en doorzettingsvermogen. Klinkt goed? lees dan verder over onze mogelijkheden

  app laten maken

  App design en gebruiksvriendelijkheid

  Een app laten maken is leuk maar waar moet een app tegenwoordig allemaal aan voldoen. Apps moeten mooi zijn en fijn in het gebruik voor de gebruiker. Ons creatieve team kan deze aspecten prima combineren en komen met een app design voorstel. Mislukte apps zijn er al genoeg en een app laten maken moet een success project zijn. SevenLab richt zich voor 100% op apps bouwen en het promoten van apps. Juist omdat we specialiseren in apps bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een app laten maken gaat in een proces van een aantal stappen. We beginnen met een uitgebreide analyse zodat duidelijk is wat er nodig is en hoe we jouw succes bereiken. Wij werken altijd aan de hand van de scrum methodiek. Uit onze ervaring blijkt dat dit leidt tot de beste kwaliteit en goed werkende apps.

  scrum methodiek

  app development en de methodieken van SevenLab

  Een app laten maken en ontwikkelen gebeurt bij SevenLab volgens de Scrum methodiek. Dat betekent dat we iedere twee weken een werkend onderdeel opleveren tijdens een Sprint. Met deze werkwijze zorgen we ervoor dat feedback constant en direct verwerkt wordt terwijl er doorgebouwd wordt aan de app. Een zeer efficiënte manier van werken dus, waardoor je app binnen no-time live staat. tijdens een app laten maken heb je de beste developers, de hoogste kwaliteit in app development tot je beschikking. Elke twee weken worden onze gecertificeerde ontwikkelaars bijgespijkerd met de laatste kennis. Dat betekent niet alleen dat ze snel en efficiënt coderen, maar ook dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van app development en software. Een solide technologie: gebruik van Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript met een hecht team in Amsterdam

  app beheer en zorg dragen van kwaliteit

  App beheer van SevenLab, wat houdt dat eigenlijk in? Of het nu om een bestaand- of een nieuw app project gaat, wij fixen het voor je.
  Vanuit ons kantoor in de Houthavens van Amsterdam helpen onze IT-Accelerators met het vertalen van je wensen naar software eisen volgens de SCRUM methodiek.

  digital capability scorecard workshop

  Kosten app laten maken en de mogelijkheden

  Wil je een serieuze app laten maken, bepaal dan eerst welke budget je wilt inzetten, daarna welke technologie daar het beste bij past. Een ‘echte’ app – dus een native maatwerk app – kost je al snel € 25.000,- De app stores zijn schitterende distributieplatformen die staan voor gemak en eenvoud, maar ze vermarkten jouw app zeker niet. Om in de toplijsten te komen zul je vaak veel downloads in een korte periode moeten behalen en blijven behalen om zo in ieder geval op de eerste pagina terecht te komen. Ook wil je zeker advertentie budget reserveren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Adwords. Als toevoeging willen we benadrukken dat een slim uitgekiende landingspage voor het helpen en overtuigen van potentiële gebruikers heel belangrijk is. Bekijk onze cases maar eens wat we zoals hebben gedaan.

  De google app review en volgende stappen

  Zoals je al leest, een app laten maken is een heel proces. Nadat de app is ingediend bij Apple staat deze op ‘Waiting for Review’. Na enkele dagen gaat er bij Apple reviewer aan de slag, die jouw app gaat beoordelen en testen. Zij kijken onder andere naar de inhoud, van waaruit zij de minimale leeftijd voor het downloaden bepalen. De tijd die hiervoor staat kan per app verschillen. Apple streeft ernaar om 50% van de nieuwe apps te testen binnen 24 uur en binnen 48 uur willen zij 90% van de nieuwe apps hebben gecontroleerd. Als bovenstaande gegevens correct zijn aangeleverd, en de app technisch in orde is dan is de kans groot dat jouw app geaccepteerd wordt en officieel beschikbaar komt in de appstore. Als jouw app wordt gepubliceerd dan checkt Google de gegevens en zijn er een aantal automatische checks en tests die jouw app controleren. Als dit verder geen onregelmatigheden oplevert dan is jouw app in principe goedgekeurd en staat deze binnen een paar uur live in de Google Play store. Dit gehele proces regelen wij vanuit SevenLab ook voor jou. Kortom, wij zijn je partner om een prachtige app laten maken en succesvol te maken.

  Wij luisteren graag naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie.