7 redenen om te werken bij SevenLab

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven developers om ons team te versterken, zowel voor frontend als backend. Nu weten wij ook wel dat er een hoop plekken zijn waar je aan de slag kunt, maar bij ons is het gewoon een stuk leuker. Kijk maar eens naar deze 7 redenen om te werken bij SevenLab!

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Jari!

   

  Awesome software

  Wat ons allemaal drijft in dit vak is natuurlijk het ontwikkelen van awesome software. Gelukkig hebben we klanten met uitdagende projecten en is een dag bij ons nooit saai. Het geeft toch wel een goed gevoel als je het zweet in je naad hebt gecodeerd en iets hebt geleverd waar je trots op kan zijn!

  Ontwikkeling

  Het is natuurlijk ook belangrijk dat je naast software ook jezelf ontwikkelt. Wie groeit is happy. Bij SevenLab krijg je alle ruimte voor je ontwikkeling. We hebben wekelijks thematijd waarin je jezelf kunt verbreden in nieuwe vakgebieden en skills kunt uitwisselen met andere disciplines. Wil je een cursus, workshop of opleiding doen? SevenLab support je graag!

  Plezier

  Bij SevenLab hebben we plezier hoog in het vaandel staan. Wat heb je aan een baan waar je niet een beetje lol kunt trappen? Als ras-developers halen we veel plezier uit onze eigen projecten ontwikkelen tijdens de maandelijkse Fun Friday. Op deze dag kan en mag je alles maken en uitproberen wat je maar wilt. Daarnaast halen we ook veel plezier uit andere activiteiten, zoals de onderlinge ping-pong battles, gezellige vrijmibo’s en regelmatig een leuk teamuitje.

  Binding met de klant

  Bij SevenLab maken we software op maat in nauwe samenwerking met de klant. Omdat de klant bij ons product owner is, betekent dit dat jij ook nauw samenwerkt met onze klant. Dit maakt het werken bij SevenLab extra dynamisch.

  Mooi kantoor

  Aan de Danzigerkade in de Houthavens van Amsterdam vind je het prachtige gebouw ‘SALT’. In dit gebouw op de tweede verdieping is de plek waar alle magic happens. SevenLab deelt deze verdieping met Koos Service Design en Limelights. De verdieping heeft een moderne inrichting met veel groen waar je je meteen thuis voelt. Het is erg lekker werken op onze ergonomische werkplekken, in een van de inspirerende vergaderruimtes of ontspannen zithoeken.

  Teamspirit

  Samen uit, samen thuis. Bij SevenLab word je onderdeel van een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Oke, we zullen cliché’s over synergie en ‘1+1=3′ overslaan. Maar het bruist hier wel van het teamgevoel. We helpen we elkaar vooruit en staan er zeker niet alleen voor!

  Heerlijke lunch

  Wie goed wilt presteren moet ook goed voor zichzelf zorgen. Een goede lunch is daarom essentieel. Gelukkig hebben wij Michela! Zij maakt elke dag een overheerlijke lunch klaar voor iedereen op de verdieping. Haar specialiteit? Als geboren Siciliaanse maakt ze de lekkerste Italiaanse gerechten!

  Jezelf zijn

  Geen paniek! Dit is geen motivational speech met cheesy quotes over hoe belangrijk jezelf zijn is. Maar laten we eerlijk zijn; het is wel zo relaxed als je jezelf kunt zijn en uiten op de werkvloer!


  Oke, dat zijn er acht in plaats van zeven… In ieder geval genoeg redenen om te solliciteren voor een van onze vacatures. Kom gerust een keer onze overheerlijke koffie proeven tijdens een kennismakingsgesprek!

  Bekijk de vacatures