Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Webapplicatie Toegankelijkheidsrichtlijnen - SevenLab

Bij SevenLab begrijpen we het belang van toegankelijkheid in webapplicaties. Ontdek hoe we voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen en hoe dit uw bedrijf kan helpen.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  klantgericht

  Wat zijn Webapplicatie Toegankelijkheidsrichtlijnen?

  Webapplicatie toegankelijkheidsrichtlijnen zijn regels die ervoor zorgen dat webapplicaties toegankelijk zijn voor iedereen, inclusief mensen met beperkingen. Bij SevenLab houden we ons strikt aan deze richtlijnen in al onze softwareontwikkelingsprojecten.

  Waarom zijn Toegankelijkheidsrichtlijnen belangrijk?

  Toegankelijkheidsrichtlijnen zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar ze zorgen er ook voor dat uw webapplicaties bruikbaar zijn voor een breder publiek. Dit kan leiden tot een groter klantenbestand en een betere gebruikerservaring.

  Saas

  Hoe SevenLab voldoet aan de Toegankelijkheidsrichtlijnen

  Bij SevenLab nemen we toegankelijkheid serieus. We zorgen ervoor dat onze webapplicaties voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen door nauw samen te werken met onze klanten en door onze producten voortdurend te testen en te verbeteren.

  Maak uw webapplicaties toegankelijk met SevenLab

  Bent u klaar om uw webapplicaties toegankelijker te maken? Neem contact op met SevenLab. We helpen u graag om uw webapplicaties te ontwikkelen volgens de toegankelijkheidsrichtlijnen.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance