Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Wat is WCAG? Uw gids voor webtoegankelijkheid

Begrijp wat WCAG is en waarom het belangrijk is voor uw bedrijf. Leer hoe SevenLab u kan helpen bij het ontwikkelen van WCAG-conforme software.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is WCAG?

  WCAG staat voor Web Content Accessibility Guidelines. Het is een reeks richtlijnen ontworpen om webinhoud toegankelijker te maken voor mensen met een handicap. WCAG is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat iedereen, ongeacht hun fysieke of mentale capaciteiten, toegang heeft tot informatie en functionaliteit op het web.

  Saas

  Waarom is WCAG belangrijk?

  WCAG is niet alleen een ethische verplichting, maar ook een wettelijke. Bedrijven die niet voldoen aan WCAG kunnen te maken krijgen met boetes en rechtszaken. Bovendien kan het negeren van WCAG leiden tot een slechte gebruikerservaring en een negatief merkimago.

  Hoe kan SevenLab helpen?

  Bij SevenLab begrijpen we de complexiteit van WCAG. Onze ervaren ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw software voldoet aan de WCAG-richtlijnen. We werken nauw samen met u om oplossingen te creëren die niet alleen toegankelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en effectief.

  Maak uw software toegankelijk

  Bent u klaar om uw software toegankelijk te maken voor iedereen? Neem contact op met SevenLab. We helpen u graag bij het ontwikkelen van WCAG-conforme software die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad