Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Wat is MDM? Uw Gids naar Mobiel Apparaatbeheer

Ontdek wat MDM (Mobiel Apparaatbeheer) is en hoe het uw bedrijf kan helpen. Leer hoe SevenLab’s unieke mid-code ontwikkelingsbenadering uw MDM-strategie kan versterken.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is MDM?

  MDM, of Mobiel Apparaatbeheer, is een manier om bedrijfsgegevens te beveiligen door de mobiele apparaten van werknemers te beheren. Het stelt bedrijven in staat om beleid in te stellen, beveiligingsupdates uit te voeren en zelfs op afstand gegevens te wissen als een apparaat verloren gaat.

  Waarom MDM belangrijk is

  Met de groei van het gebruik van mobiele apparaten op de werkplek, is MDM essentieel geworden. Het helpt bij het beheren van beveiligingsrisico’s en zorgt ervoor dat bedrijfsinformatie veilig blijft, ongeacht waar werknemers werken.

  Hoe SevenLab u kan helpen

  Bij SevenLab ontwikkelen we aangepaste software die uw MDM-strategie kan versterken. Onze unieke mid-code ontwikkelingsbenadering stelt ons in staat om nauw samen te werken met klanten om oplossingen te creëren die aan hun specifieke behoeften voldoen.

  Neem contact op met SevenLab

  Bent u klaar om uw MDM-strategie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met SevenLab. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte MDM-oplossing die aan uw bedrijfsbehoeften voldoet.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance