Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Wat is Docker? Uw gids voor begrip en gebruik

Docker is een revolutionaire tool die het ontwikkelen, verzenden en uitvoeren van applicaties vereenvoudigt. Ontdek hoe Docker uw bedrijf kan helpen.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  klantgericht

  Wat is Docker?

  Docker is een open-source platform dat software in pakketten, bekend als containers, verpakt. Deze containers bevatten alles wat nodig is om een applicatie te laten draaien, waardoor ze draagbaar en consistent zijn.

  Hoe werkt Docker?

  Docker maakt gebruik van containerisatie om een uniforme omgeving te creëren. Dit betekent dat ongeacht de machine of het besturingssysteem, de applicatie altijd op dezelfde manier zal werken.

  klantgericht

  Waarom Docker gebruiken?

  Docker verhoogt de efficiëntie en versnelt de ontwikkelingscycli. Het maakt het gemakkelijker om code te delen, applicaties te testen en problemen op te lossen, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elke ontwikkelaar.

  Start vandaag nog met Docker

  Bent u klaar om de efficiëntie van uw ontwikkelingsproces te verhogen? Neem contact op met SevenLab. Wij helpen u graag met de implementatie van Docker in uw bedrijf.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance