Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Wat is Augmented Reality? - Een Gids van SevenLab

Ontdek wat augmented reality (AR) is en hoe het uw bedrijf kan transformeren. Leer hoe SevenLab AR-oplossingen op maat maakt voor uw specifieke behoeften.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is Augmented Reality?

  Augmented Reality is een technologie die digitale informatie en virtuele objecten toevoegt aan onze fysieke wereld. Het kan worden ervaren via apparaten zoals smartphones, tablets en AR-brillen. Het verrijkt onze perceptie van de realiteit door het toevoegen van interactieve digitale elementen.

  Saas

  Hoe werkt Augmented Reality?

  AR werkt door het superponeren van digitale beelden en informatie op de echte wereld. Dit gebeurt meestal via de camera van een apparaat. De technologie kan ook gebruik maken van sensoren en algoritmen om de positie en oriëntatie van het apparaat in de ruimte te bepalen.

  De voordelen van Augmented Reality voor uw bedrijf

  AR kan uw bedrijf op vele manieren ten goede komen. Het kan helpen bij het verbeteren van de klantenservice, het trainen van medewerkers, het verbeteren van productontwerpen en nog veel meer. Met SevenLab kunt u AR-oplossingen op maat maken die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften.

  Bent u klaar voor de toekomst van AR?

  Bij SevenLab helpen we bedrijven om de kracht van AR te benutten. Of u nu een op maat gemaakte AR-app nodig heeft of hulp wilt bij het integreren van AR in uw bestaande systemen, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe AR uw bedrijf kan transformeren.

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK