Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Wat is Artificial Intelligence? - Uitleg en Toepassingen

Ontdek wat Artificial Intelligence (AI) is en hoe het de manier waarop we zaken doen transformeert. Leer hoe AI uw bedrijf kan helpen groeien met SevenLab.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is Artificial Intelligence?

  Artificial Intelligence, ofwel kunstmatige intelligentie, is een tak van de informatica die zich richt op het creëren van systemen die taken kunnen uitvoeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen. Denk aan spraakherkenning, besluitvorming, visuele perceptie en vertaling tussen talen.

  Hoe werkt Artificial Intelligence?

  AI werkt door grote hoeveelheden data te verwerken en patronen te herkennen. Het leert van ervaringen en past zijn reacties dienovereenkomstig aan. Dit proces wordt machine learning genoemd en het stelt AI in staat om taken uit te voeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen.

  Toepassingen van Artificial Intelligence

  AI wordt in veel verschillende sectoren gebruikt. Het kan helpen bij het voorspellen van klantgedrag, het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen, het personaliseren van klantenservice en nog veel meer. Bij SevenLab ontwikkelen we op maat gemaakte AI-oplossingen die aansluiten bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

  Ontdek de mogelijkheden van AI met SevenLab

  Bent u klaar om de kracht van AI te benutten? Neem contact op met SevenLab. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte AI-oplossing die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

  "SevenLab is snel beschikbaar om te helpen en denkt proactief mee in oplossingen"

  Kayleigh van den Eijnden

  Product Manager, Green Specialties