Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Wat doet een Software Developer bij SevenLab?

Ontdek de rol en verantwoordelijkheden van een software developer bij SevenLab. We onthullen hoe onze ontwikkelaars unieke softwareoplossingen creëren met behulp van onze mid-code ontwikkelingsaanpak.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  De Rol van een Software Developer

  Een software developer bij SevenLab is een technische virtuoos. Ze ontwerpen, programmeren, testen en verbeteren softwaretoepassingen. Ze werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte software te ontwikkelen die voldoet aan hun specifieke zakelijke behoeften.

  Mid-Code Ontwikkelingsaanpak

  Onze ontwikkelaars gebruiken een unieke mid-code ontwikkelingsaanpak. Dit betekent dat ze bestaande codefragmenten gebruiken om nieuwe software te bouwen. Deze aanpak versnelt het ontwikkelingsproces en zorgt voor betrouwbare, hoogwaardige software.

  klantportaal

  Samenwerking met Klanten

  Bij SevenLab geloven we in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze software developers werken zij aan zij met klanten om hun behoeften te begrijpen en softwareoplossingen te creëren die hun bedrijfsprocessen verbeteren.

  Wordt deel van ons succes

  Ben je geïnteresseerd in wat een software developer bij SevenLab doet? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance