Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

StageLab: een unieke stage voor software developers

Schrijf je in

Droom jij van een carrière als software developer en zoek jij een uitdagende stage waar je veel kunt leren? Wil jij je skills verder ontwikkelen in complexe en vooruitstrevende softwareprojecten? Schrijf je dan in voor StageLab voor een onvergetelijke stage bij SevenLab!

Yann
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Yann!

  Wat is StageLab

  StageLab is in het leven geroepen om een optimale leeromgeving te bieden aan studenten. StageLab bestaat uit een kennismakingsdag, een leerzaam voortraject en een uitdagende stage.

   

  Hierbij krijg je alle handvatten en begeleiding om van jouw stage een succes te maken! Samen zorgen we voor een dikke voldoende en stomen we je klaar om professioneel aan de slag te gaan.

  Wat ga je leren

  Tijdens StageLab leer je hoe software development in de praktijk werkt. Je leert actuele skills die je nodig hebt om toekomstbestendige eindproducten te bouwen.

   

  Ook ontwikkel je softskills om op een effectieve en professionele manier met het team en klanten samen te werken. Kortom; alles om jouw carrière als developer een kickstart te geven!

  Hoe verloopt StageLab

  • Stap 1. Schrijf je in!

   Schrijf je in en kom langs bij ons op kantoor. Op de SevenLab Stagedag ga jij met 7 andere kandidaten proeven van het werk dat we hier doen. Er is een kennismaking met onze collega’s, een Hackaton, een gratis lunch en uiteraard een drankje achteraf!

  • Stap 2. Bereid je voor

   Om van je stage een succes te maken vragen we je om je alvast wat voor te bereiden. SevenLabbers werken met Laravel en/of Vue en gebruiken veel API’s. We bieden je daarom gratis leerstof om skills te ontwikkelen die je bij ons nodig hebt.

  • Stap 3. Het Assessment

   De selectie voor de stageplek bestaat uit een assessment op basis van de leerstof. Tijdens dit assessment kun je laten zien wat je kunt en wat je hebt geleerd. Als je dit succesvol afrondt, ontvang je een certificaat.

  • Stap 4. De Selectie

   Uiterlijk 2 dagen na je assessment zullen we bij je terugkomen en je laten weten hoe je het gedaan hebt. Wij zullen twee kandidaten uitkiezen voor elke stageperiode.

  • Stap 5. De Stage

   Gefeliciteerd! Je stage kan van start. Nu ben je echt onderdeel van ons team en hou je je dagelijks bezig met het bouwen van uitdagende software.

  • Stap 6. De Begeleiding

   Onder begeleiding ontwikkel je de hard- en softskills die je nodig hebt in het vak. Ook onderhouden we nauw contact met je opleiding en zorgen we dat je het schoolwerk niet uit het oog verliest.

  • Stap 7. De toekomst

   Uiteindelijk kun je terugkijken op een leerzame stage waarin je software hebt kunnen bouwen om trots op te zijn. Het is ons doel om jouw carrière een kickstart te geven. Samen kijken we naar de mogelijkheden in de toekomst. Onze deur staat altijd open voor een onderzoeksstage, vervolgopleiding of een baan.

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens - Strategisch relatiemanager HHNK