Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Onwikkel ERP software
met SevenLab

Een beter inkoopbeleid en perfect inzicht in je voorraad? Laat jouw ERP software en voorraadsoftware bouwen door onze specialisten.
Onze IT Experts staan klaar om je op weg te helpen.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Inkoop en voorraad inzichtelijk

  Wij verdiepen ons in je organisatie en ontwerpen de beste oplossing om je budgetten, voorraad en inkoopbeleid goed te beheersen. Onze ontwikkelaars zetten het idee in no-time om in slimme software. Ook integreren we met bestaande systemen om het handmatig overnemen van gegevens te voorkomen.

  Ontwikkel ERP op maat

  SevenLab is gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke ERP systemen.

  Onze IT Accelerators helpen om van je app idee een functioneel ontwerp te maken. Op basis van je wensen, budget en business case bepalen we de juiste scope. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat.

  Slim Samenwerken

  Bij SevenLab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct. Hierbij blijft onze klant de Product Owner. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en gedurende het proces altijd kunt bijsturen.

  In nauwe samenwerking realiseren we de slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen.

  Zo realiseren we het beste ERP systeem

  • Discover

   Ontdek waar de digitale mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf in verschillende workshops. In deze workshops leggen we de knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing.

   Onze IT Accelerators hebben de ervaring en expertise om businessdoelstellingen te vertalen naar realiseerbare software projecten.

   Meer lezen
  • Design

   Ontwerp met SevenLab software die effectief en gebruiksvriendelijk is. Uitgebreid UX research zorgt ervoor dat de software aansluit bij de praktijk.

   De UI designer werkt dit uit tot een intuïtief ontwerp dat zorgt voor blije eindgebruikers.

   Meer lezen
  • Build

   Bouw de software snel en effectief. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app.

   Als Product Owner blijf je betrokken en kun je bijsturen op basis van voortschrijdend inzicht. Zo werken we samen naar een volledig functionerend eindproduct toe.

   Meer lezen
  • Grow

   Groei verder met onze aanvullende IT en Security Diensten. Implementeer software, bewaak de data, maak de IT-infrastructuur schaalbaar en houd je platform veilig. Daarnaast denken we regelmatig mee over de volgende digitale stap.

   Meer lezen

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.