Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Slim software ontwikkelen met mid-code

Combineer de kracht van standaardmodules met hoogwaardig maatwerk: ontwikkel slim software met mid-code. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Slim ontwikkelen met mid-code

  Elke organisatie wil software die meegaat met de tijd en aansluit bij de gebruikers. Helaas mist standaard software vaak flexibiliteit. Maatwerk is vaak kostbaar en tijdrovend, waardoor het lastig is om echt meerwaarde te creëren. Daarom hebben we mid-code in het leven geroepen.

   

  Met mid-code kun je snel en efficiënt jouw eigen software ontwikkelen. Het is een kwestie van de juiste modules selecteren en integreren. Zo gaat het meeste budget naar de maatwerk modules die echt het verschil maken!

  80% van de software staat al klaar

  Met onze krachtige standaard modules hebben we in een mum van tijd 80% van de software live staan. Hierdoor kunnen we de focus leggen op de functionaliteiten die écht het waarde toevoegen voor jouw organisatie.

   

  Dit stelt ons in staat om je te voorzien van de best mogelijke software, die perfect is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

  Flexibel en toekomstbestendig

  De modulaire opzet maakt de software flexibel en toekomstbestendig. Elke module kan onafhankelijk van elkaar worden ontwikkeld, getest en geïmplementeerd. Nieuwe functionaliteiten kunnen daardoor snel en gemakkelijk worden toegevoegd of aangepast zonder dat dit invloed heeft op de rest van de software.

   

  Onze modulaire software is ook schaalbaar en groeit mee met jouw organisatie. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf met ambities, mid-code zorgt ervoor dat de software altijd aansluit bij jouw organisatie en behoeften.

  Zo gaan wij te werk

  • Configure

   Met ons aanbod van bewezen modules configureren we in een handomdraai de hoofd-functionaliteiten van de software. Zo heb je 80% klaar in 20% van de tijd.

   Meer lezen
  • Customize

   Ons team van ervaren designers en developers ontwikkelen additioneel maatwerk software om écht meerwaarde te creëren.

   Meer lezen
  • Accelerate

   Wij zorgen voor de juiste hosting, security, onderhoud, support en doorontwikkeling. Met ons groeiende aanbod van modules raakt de innovatie van je organisatie in stroomversnelling.

   Meer lezen

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.