Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blog Cases EN
Neem contact op

Software Licentie op Maat - SevenLab

Bij SevenLab begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte software licenties die passen bij uw specifieke behoeften.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is een Software Licentie?

  Een software licentie is een juridische overeenkomst die bepaalt hoe een software product mag worden gebruikt. Bij SevenLab, bieden we flexibele licenties die passen bij uw bedrijfsmodel.

  Saas

  Waarom SevenLab voor uw Software Licentie?

  Onze unieke mid-code ontwikkelingsbenadering stelt ons in staat om software te ontwikkelen die precies doet wat u nodig heeft. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze licenties voldoen aan hun specifieke eisen.

  Onze Software Licentie Opties

  Of u nu een licentie nodig heeft voor een klantenportaal, een app, een API of een ander soort software, we hebben de perfecte oplossing voor u. Onze licenties zijn flexibel, betaalbaar en ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien.

  Klaar om te Beginnen?

  Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte software licenties uw bedrijf kunnen helpen groeien. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance