Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Proost, op een mooi jaar!

Wij zijn enorm dankbaar dat je ons vertrouwd met de software van jouw organisatie. Daarom bieden we je graag een gratis audit sessie, waarin we direct voor meerwaarde zorgen binnen je digitale ecosysteem.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  SevenLab Wrapped 2022

  Dit jaar hebben we weer veel mooie software ontwikkeld. In totaal hebben we meer dan 5506 user stories uitgewerkt, 33 retro’s en 43 refinementsessies gehouden. Dit hebben we allemaal besproken in meer dan 322 stand-ups!

  Vooruitblik 2023

  Dit jaar belooft een mooi jaar te worden. We gaan namelijk een nieuwe ontwikkelmethode introduceren. Deze werkwijze zal het ontwikkelen van klantgerichte applicaties nog effectiever en efficiënter maken. Daar zullen we nog veel over delen en uitleggen in artikelen en webinars. Dus stay tuned!

  Een gratis upgrade-sessie

  We willen je ook graag iets aanbieden, namelijk een gratis upgrade-sessie. Dit is een speciale workshop die we hebben ingericht om snel te herkennen waar software maximale meerwaarde kan creëren. Kijk hieronder welke sessies we hebben en maak een afspraak!

  Proost

  Kies de juiste upgrade-sessie

  • Een compleet geheel

   Als je meerdere digitale hulpmiddelen gebruikt om taken en processen te optimaliseren, kunnen de werkzaamheden wat onoverzichtelijk worden. Soms ontstaan er zelfs extra werkzaamheden. Onze IT Expert brengt in een IT upgrade-sessie alle software in kaart en maakt een stappenplan om deze samen te brengen tot één digitaal ecosysteem.

   Maak een afspraak
  • Kwaliteitscheck

   De prestatie van software is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de code. Een rommelige of verouderde codebase werkt traag en is foutgevoelig. In een code upgrade-sessie controleren onze developers de  de code en bepalen concrete verbeteringen om de software naar het volgende niveau te brengen.

   Maak een afspraak
  • Redesign

   Soms werkt software minder prettig, omdat het ontwerp niet meer aansluit bij de tijd en de gebruiker. Een herziende vormgeving kan dan snel nieuw leven blazen in bestaande software. In een design upgrade-sessie duiken onze UX/UI designers in de wensen en behoeftes van de eindgebruiker en maken een opzet voor een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk ontwerp.

   Maak een afspraak
  • Performance en veiligheid

   Het fundament van een IT organisatie ligt in een solide IT infrastructuur. De servers en hosting moeten efficiënt, schaalbaar en veilig zijn ingericht voor optimale prestatie. Ook als de workload ineens groter wordt! In een server upgrade-sessie geeft onze DevOps expert een advies hoe de IT Infrastructuur duurzaam en toekomstbestendig kan worden opgezet.

   Maak een afspraak

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool - Quality Consultant Eurocross Assistance