Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Ontwerp een intuïtieve gebruiksers-ervaring

Duur 2 weken
Aantal personen 3-8
Kosten €8K - €15K

UX/UI Research & Design

Zorg dat de digitale oplossing naadloos aansluit door de wensen en behoeftes van de gebruiker in kaart te brengen. Het onderzoek wordt gebruikt om functionaliteit binnen het ontwerp te optimaliseren. Het designteam van SevenLab ontwerpt met jou een effectieve en gebruiksvriendelijke software.

 • Kijkje in de keuken

  Onze UX designer duikt je organisatie in om jouw huidige processen te begrijpen en mee te maken.

 • Grondig onderzoek

  Door middel van verschillende onderzoeksmethodes verzamelt de UX Designer de benodigde data om de wensen en behoeftes van de gebruiker in kaart te brengen.

 • Eerste schets

  De inzichten worden uitgewerkt tot een klikbaar wireframe, om zeker te zijn dat we op één lijn zitten.

 • Testen, testen, testen

  Dit prototype wordt getest bij alle stakeholders. Hun feedback en reacties gebruiken we om het uiteindelijke ontwerp vorm te geven.

Een stap dichterbij de software

Gebruiks-vriendelijk ontwerp
Uiteindelijk moet de software gebruikt worden. Door in een vroeg stadium de wensen en behoeftes van de eindgebruikers in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat we vol vertrouwen het ontwikkelproces ingaan.
Getest bij alle stakeholders
Meten = weten. Dat geldt zeker voor UX/UI Design. Daarom passen we verschillende onderzoeksmethodes toe en testen we alle ontwerpen bij de verschillende stakeholders.
Klikbaar prototype
Om snel te ontdekken of het concept in de praktijk werkt, kunnen onze designers een klikbaar prototype maken. Dit maakt jouw ambitie tastbaar en kunnen we vroegtijdig problemen direct oplossen met slim design.
Blauwdruk voor door-ontwikkeling
Uiteindelijk staat er een hi-fi prototype dat het developmentteam kan uitwerken tot perfecte digitale oplossing.

"Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

Helga Boessenkool - Quality Consultant Eurocross Assistance