Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Tijd voor het echte maatwerk!

Duur 2-6 weken
Aantal personen 5+
Kosten €65 K +

De perfecte fit met organisatie en klant

Als het grootste deel van de software staat na de configure fase, is het tijd voor maatwerk. Samen met onze IT consultant ontdekken we welke extra functionaliteiten de unieke werkwijze en kernwaardes van de organisatie kunnen versterken. Daarnaast duiken onze UX designers in de specifieke wensen en behoeftes van de klanten te ontdekken. Zo zorgen we dat de software perfect aansluit bij de organisatie en de klanten.

Hoe wij de perfecte fit realiseren

 • Ontdek de kansen met onze consultants

  Samen met een ervaren IT Business Consultant identificeer je welke toepassing van IT maximale meerwaarde biedt. In deze fase kiezen we welke functionaliteiten moeten worden ontwikkeld om te zorgen dat het klantportaal aansluit bij de unieke werkwijze, USP’s, kernwaardes of ambities van de organisatie.

 • Leer je klant kennen met UX Design

  Samen met het design-team onderzoek je het klantspecifieke deel van de applicatie. Door middel van gerichte onderzoekmethodes, zorgen zij dat de software aansluit bij de wensen en behoeftes van de klant. Zo ontwerp je met SevenLab software die effectief en gebruiksvriendelijk is.

 • Bouw met certificeerde developers

  Onze ervaren team van gecertificeerde developers bouwt software van hoge kwaliteitsnel en effectief met de SCRUM methode. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app

 • Versnel met de ondersteuning van de IT Accelerator

  Onze IT Accelerator zorgt dat het gehele ontwikkelproces snel en efficient verloopt. Hij ondersteunt de klant bij het maken van de juiste keuzes, bewaakt de planning en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Volgende stap

Accelerate

"De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

Lisanne Kerstens - Strategisch relatiemanager HHNK