Home Over ons Proces Cases Inzichten Contact EN
Vraag een audit aan

Zo maken we klantgerichte software

Een unieke werkwijze waar alles samenkomt

Ons proces is speciaal ingericht om klantgerichte software te ontwikkelen van hoge kwaliteit. Dit doen we in drie doelgerichte stappen waarin alle disciplines samenwerken, onder begeleiding van onze IT Accelerator. Ontdek hier hoe we efficient en effectief de software maken voor jouw organisatie en klant.

Ons proces

01. Configure

We starten met het samenstellen van de gewenste modules configure fase.  Zo hebben we in een mum van tijd 80% van de tool al functioneel klaar. In deze fase leggen onze developers de basis van de software en koppelen ze alle modules naadloos met elkaar. Onze designers werken in deze fase de user flow uit en verwerken de gewenste huisstijl.

  • Audit met ervaren IT Business Consultants
  • Ready to use modules
  • Personalisering met Design
Meer lezen
02. Customize

In de customize fase is het tijd voor maatwerk. Het design-team zal in samenwerking met onze klant de specifieke aard van de applicatie onderzoeken, ontwerpen en toetsen met alle betrokken stakeholders. Het development-team zal vervolgens het maatwerk ontwikkelen. Dit betekent custom functionaliteiten en unieke koppelingen. Met het additionele maatwerk realiseren we maximale meerwaarde.

  • Klantgericht UX/UI Design
  • Custom software development
Meer lezen
03. Accelerate

De lancering van de software brengt innovatie in stroomversnelling. Onze eindproducten zijn zo ingedeeld dat het verbeteren en uitbreiden van de software steeds gemakkelijker is. We richten een veilige en schaalbare IT architectuur in en bieden doorlopend support voor aanpassingen en incidenten.

  • DevOps voor hosting en onderhoud
  • Stand-by Support
  • Solide security services
Meer lezen

Dit kunnen wij realiseren

Applicatie
Meer lezen
Software
Meer lezen
Progressive Web App
Meer lezen
CRM Software
Meer Lezen
PIM Systeem
Meer lezen
Saas-tool
Meer lezen
ERP Software
Meer lezen