Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Maak kennis met mid-code development

Efficiënt, effectief en flexibel

Mid-code is de oplossing om snel en efficiënt software te ontwikkelen. Met onze krachtige standaardmodules zijn basis-functionaliteiten in no-time live. Zo kunnen onze gecertificeerde developers zich richten op complexe maatwerk modules die echt het verschil maken! Zo benutten we jouw tijd en budget optimaal voor maximale meerwaarde. Ontdek hier hoe we met deze modulaire opzet flexibele en toekomstbestendige software maken voor jouw organisatie.

Ons proces

01. Configure

We starten met het samenstellen van de gewenste modules configure fase.  Zo hebben we in een mum van tijd 80% van de tool al functioneel klaar. In deze fase leggen onze developers de basis van de software en koppelen ze alle modules naadloos met elkaar. Onze designers werken in deze fase de user flow uit en verwerken de gewenste huisstijl.

  • Audit met ervaren IT Business Consultants
  • Ready to use modules
  • Personalisering met Design
Meer lezen
02. Customize

In de customize fase is het tijd voor maatwerk. Het design-team zal in samenwerking met onze klant de specifieke aard van de applicatie onderzoeken, ontwerpen en toetsen met alle betrokken stakeholders. Het development-team zal vervolgens het maatwerk ontwikkelen. Dit betekent custom functionaliteiten en unieke koppelingen. Met het additionele maatwerk realiseren we maximale meerwaarde.

  • Klantgericht UX/UI Design
  • Custom software development
Meer lezen
03. Accelerate

De lancering van de software brengt innovatie in stroomversnelling. Onze eindproducten zijn zo ingedeeld dat het verbeteren en uitbreiden van de software steeds gemakkelijker is. We richten een veilige en schaalbare IT architectuur in en bieden doorlopend support voor aanpassingen en incidenten.

  • DevOps voor hosting en onderhoud
  • Stand-by Support
  • Solide security services
Meer lezen

Dit kunnen wij realiseren

Klantgerichte software
Meer lezen
Digitaal klantportaal
Meer lezen
Applicatie
Meer lezen
Software
Meer lezen
Progressive Web App
Meer lezen
CRM Software
Meer Lezen
PIM Systeem
Meer lezen
Saas-tool
Meer lezen
ERP Software
Meer lezen

"SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

Satish Bhawanidin - Projectleider VO-raad