Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Mid-code Development

Mid-code development is een nieuwe manier van software-ontwikkeling. Door standaard modules te combineren met effectief maatwerk zorgen we ervoor dat we software bouwen die echt meerwaarde biedt.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Efficient door standaard modules

  Er gaat bij software development veel tijd verloren aan het ontwikkelen van standaard functionaliteiten. Dat is enorm zonde. Wij hebben daarom alle standaard functionaliteiten al klaarstaan. Zo heb je in 20% van het ontwikkelproces al 80% van de app afgerond.

  software kwaliteit

  Effectief door maatwerk

  Veel standaard software oplossingen slaan vaak de plank mis. Ze bieden namelijk geen ruimte om het aan te laten sluiten bij het proces en de klant van een organisatie. Terwijl daar de meerwaarde zit. Daarom besteden wij 80% van het ontwikkelproces aan maatwerk. Om een effectieve tool te ontwikkelen met de perfecte fit.

  Mid-code voor klantgerichte software

  Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantgerichte software. Voor klantgerichte tool richten wij onze modules in op personalisatie, autonomie, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Daarnaast bouwen we maatwerk die de key-touchpoints tussen klant en organisatie versterken.

  De drie stappen van mid-code

  • UX trends

   Configure

   We starten met het samenvoegen van de juiste standaard modulen in de configure fase. Zo hebben we in een mum van tijd 80% van de tool al functioneel klaar. In deze fase leggen onze developers de basis van de software en koppelen ze alle modules naadloos met elkaar. Onze designers werken in deze fase de User flow uit en verwerken de gewenste huisstijl.

   Meer lezen
  • Customize

   In de customize fase is het tijd voor maatwerk. Het design-team zal in samenwerking met onze klant de specifieke aard van de applicatie onderzoeken, ontwerpen en toetsen met alle betrokken stakeholders. Het development-team zal vervolgens het maatwerk ontwikkelen. Dit betekent custom functionaliteiten en unieke koppelingen. Met het additionele maatwerk realiseren we maximale meerwaarde.

   Meer lezen
  • Accelerate

   De lancering van de software brengt de toekomst in versnelling. Onze eindproducten zijn zo ingedeeld dat het verbeteren en uitbreiden van de software steeds gemakkelijker is. We richt een veilige en schaalbare IT architectuur in en bieden doorlopend support voor aanpassingen en incidenten.

   Meer lezen
  • UX trends

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens

  Strategisch relatiemanager HHNK

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.