Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Waarom een klantportaal?

Als bedrijf wil je jouw klanten de best mogelijke service bieden. Een klantportaal kan daarbij helpen. Het biedt een centrale plek waar klanten toegang hebben tot alle informatie en functionaliteiten die zij nodig hebben. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld hun eigen gegevens wijzigen, bestellingen plaatsen, facturen inzien en supporttickets aanmaken.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Betere klantenservice

  Met een klantportaal kunnen klanten zelf eenvoudig informatie vinden en acties uitvoeren, zonder dat ze daarvoor contact hoeven op te nemen met de klantenservice. Dit kan zorgen voor een betere klantervaring en minder werk voor jouw medewerkers.

  customer

  Efficiëntie

  Doordat klanten zelf toegang hebben tot het portaal, kan dit zorgen voor een efficiëntere afhandeling van bijvoorbeeld supportvragen of bestellingen.

  composable applications

  Perfecte fit

  Met een klantportaal kun je specifieke functionaliteiten en informatie aanbieden die aansluiten bij de wensen van jouw klanten. Hierdoor kun je meer maatwerk bieden en de service verbeteren

  Vrijblijvend consult

  Als je op zoek bent naar een partner voor het bouwen van een klantportaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een platform agency in Amsterdam met ervaring in het ontwikkelen van klantgerichte applicaties, zoals klantportals en ledenportals. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee, zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bahwanidin

  Projectleider VO-raad

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.