Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Wil je een klantportaal laten maken?

Wil je een klantportaal laten maken? Sevenlab kan je helpen! Als digital agency gevestigd in Amsterdam hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van klantgerichte applicaties zoals klantportals, ledenportals en afnemersportals.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

    eurocross

    Online omgeving

    Een klantportaal is een online omgeving waar klanten toegang hebben tot relevante informatie en functionaliteiten. Dit kan variëren van het inzien van facturen tot het plaatsen van bestellingen en het stellen van vragen aan de klantenservice. Met een klantportaal biedt je jouw klanten een persoonlijke en efficiënte ervaring die bijdraagt aan hun loyaliteit en tevredenheid.

    Waarom SevenLab?

    Maar waarom zou je een klantportaal laten maken door Sevenlab? Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, waardoor we precies weten wat er nodig is om een klantportaal te ontwikkelen dat aansluit bij jouw wensen en die van jouw klanten. Daarnaast werken we met een ervaren team van ontwikkelaars, designers en projectmanagers die zich allemaal richten op het leveren van de best mogelijke oplossing.

    Part of the team

    Bij Sevenlab hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat we graag met je meedenken over de specifieke eisen en wensen van jouw organisatie en jouw klanten. We zorgen ervoor dat het klantportaal naadloos aansluit op de rest van jouw systemen en dat het gebruiksvriendelijk is voor zowel jouw klanten als jouw medewerkers.

    IT trends

    Vrijblijvend consult

    Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner om een klantportaal te laten maken, ben je bij Sevenlab aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

    "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

    Satish Bhawanidin

    Projectleider VO-raad

    Waarom werken met SevenLab?

    Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

    Meer lezen

    Robuust

    Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

    Innovatief

    We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

    Persoonlijk

    Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.