Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Ontwikkel écht klantgerichte software

SevenLab is gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantgerichte applicaties. Aan de hand van de vier essentiële klantwaarden zorgen we voor effectieve software voor maximale klanttevredenheid.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  ux-ui-design

  Persoonlijk

  Een persoonlijke ervaring is essentieel voor klantgerichte software. Daarom bieden wij klanten de mogelijkheid om eigen voorkeuren door te voeren en gebruiken we klantspecifieke data om pro-actief de gebruikservaring te personaliseren.

  Beschikbaar

  Voor optimaal gebruik is het essentieel dat de software ten allen tijden beschikbaar is. Onze omni-channel aanpak zorgt ervoor dat de gebruiker zelf kan kiezen op welk tijdstip, met welk device en op welke manier hij of zij van welke diensten gebruik maakt.

  Autonomie

  Wij streven naar optimale autonomie van de klant. Onze software stelt de gebruiker daarom in staat om zelf zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en acties uit te voeren. Deze zelfredzaamheid onzorgt de klantenservice en geeft klanttevredenheid een boost.

  software kwaliteit

  Betrouwbaar

  Het succes van de applicatie steunt op de betrouwbaarheid. Al onze IT is daarom veilig en schaalbaar ingericht en garanderen we een 99,9% up-time. Daarnaast waarborgen we de privacy van de gebruiker.

  Starten met klantgerichte software

  • Mid-code

   Onze eigen mid-code methode maakt het mogelijk om efficient en effectief een klantportaal te ontwikkelen. Daarbij combineren we standaard modules met maatwerk waar je echt verschil maakt.

  • Audit

   In een eerste Audit krijg je direct helderheid. Welke functionaliteiten horen in het klantportaal van uw organisatie? Welke standaardmodules kunnen we al toepassen? Welke key-touchpoints met de klant vragen om maatwerk. In drie doelgerichte sessies tekenen we een compleet functioneel ontwerp en roadmap uit.

  • Ons proces

   In drie processtappen werken we naar een functioneel  eindproduct. Configure, Customize & Accelerate. Allereerst configureren we standaard modules en stellen in een korte tijd 80% van de applicatie samen. Vervolgens besteden we aandacht aan effectief maatwerk en kan de software live. Tot slot brengen we de toekomst in versnelling, met updates en nieuwe modules.

  • IT Support

   SevenLab blijft ondersteuning bieden en garandeert 99,9% up-time. Ons supportteam staat paraat en reageert binnen 24 uur om veranderingen door te voeren en incidenten te verhelpen.

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin

  Projectleider VO-raad

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.