Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Vertrouw op onze ervaren IT-consultants

Welkom bij Sevenlab, jouw partner voor ervaren IT-consultants. Als toonaangevend IT-adviesbureau bieden wij hoogwaardige consultancydiensten om jouw bedrijf te helpen bij het behalen van optimale resultaten in de snel veranderende digitale wereld.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Expertise van onze IT-consultants

  Onze ervaren IT-consultants beschikken over diepgaande kennis en expertise op verschillende IT-gebieden, waaronder systeemarchitectuur, softwareontwikkeling, IT-infrastructuur, cloud computing, data-analyse en nog veel meer. Met een bewezen staat van dienst in diverse sectoren kunnen onze consultants jouw bedrijf ondersteunen bij het identificeren van uitdagingen, het ontwikkelen van strategische plannen en het implementeren van effectieve IT-oplossingen.

  Maatwerkadvies voor jouw bedrijf

  Bij Sevenlab geloven we in maatwerkadvies dat is afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Onze consultants werken nauw met jou samen om een grondig begrip te krijgen van jouw doelstellingen, uitdagingen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan ontwikkelen ze op maat gemaakte IT-oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

  Neem contact op voor een vrijblijvend consult

  Ben je op zoek naar deskundig IT-advies en ondersteuning? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend consult. Onze IT-consultants staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, uitdagingen te identificeren en op maat gemaakte IT-oplossingen te bieden die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

  Verander je visie naar tastbare software

  • Mid-code

   Mid-code is gericht is op het versnellen van software-ontwikkeling. Het is een combinatie van low-code en maatwerk ontwikkeling. Met mid-code kunnen klanten onze modules gebruiken om snel applicaties te bouwen en tegelijkertijd de flexibiliteit behouden om maatwerk code te schrijven waar nodig. Dat betekent sneller, flexibeler en kosten-efficienter software ontwikkelen.

   Meer lezen
  • Klantgerichte modules

   Wij hebben 80% van de software al klaar staan. Onze kant en klare modules zijn volledig toegespitst op klantgerichte software. We hebben een rijke biblotheek van modules die essentiele functionaliteiten bieden voor klantportalen. Met onze modules zijn applicaties gegarandeerd gebruiksvriendelijk en ben je verzekerd van een optimale klanttevredenheid.

   Meer lezen
  • Kwalitatief maatwerk

   Het verschil maak je met unieke software. Doordat we de basis al hebben staan, kunnen we het grootste deel van de tijd besteden aan kwalitatief maatwerk. Onze gecertificeerde developers zijn gespecialiseerd in het opbouwen van complexe software dat maximale meerwaarde creëert. Het eindresultaat is van hoogwaardige kwaliteit en in essentie duurzaam ingericht.

   Meer lezen

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee, zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bahwanidin

  Projectleider VO-raad

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.