Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Strategische voorsprong met helder IT advies

Ontdek hoe onze IT-consultancy je bedrijf kan helpen groeien. Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Digital Acceleration Scorecard

  Met de Digital Acceleration Scorecard kun je controleren hoe jouw bedrijf presteert op digital acceleration. Het is een effectief instrument om te ontdekken waar de kansen en mmogelijkheden liggen om  jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

   

  Versnel jouw digitale transformatie en neem een voorsprong op de concurrentie. Neem vandaag nog contact op om vrijblijvend de Digital Acceleration Scorecard te proberen en ontdek hoe uw organisatie kan groeien en bloeien in de digitale toekomst.

  Audit

  Met de audit krijg je een gedetailleerd inzicht in jouw huidige software en toekomstplannen, zodat je een concreet actieplan kunt opstellen. We kijken niet alleen naar de technische aspecten, maar ook naar jouw bedrijfsprocessen en -doelen.

   

  Op basis hiervan stellen we een functioneel ontwerp op dat aansluit op de behoeften van jouw organisatie en klanten. Door deze grondige analyse kan je efficiënter werken, kosten besparen en de klantervaring verbeteren.Wil jij ook weten hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Laat ons je helpen met onze uitgebreide audit!

  Verander je visie naar tastbare software

  • Mid-code

   Mid-code is gericht is op het versnellen van software-ontwikkeling. Het is een combinatie van low-code en maatwerk ontwikkeling. Met mid-code kunnen klanten onze modules gebruiken om snel applicaties te bouwen en tegelijkertijd de flexibiliteit behouden om maatwerk code te schrijven waar nodig. Dat betekent sneller, flexibeler en kosten-efficienter software ontwikkelen.

   Meer lezen
  • Klantgerichte modules

   Wij hebben 80% van de software al klaar staan. Onze kant en klare modules zijn volledig toegespitst op klantgerichte software. We hebben een rijke biblotheek van modules die essentiele functionaliteiten bieden voor klantportalen. Met onze modules zijn applicaties gegarandeerd gebruiksvriendelijk en ben je verzekerd van een optimale klanttevredenheid.

   Meer lezen
  • Kwalitatief maatwerk

   Het verschil maak je met unieke software. Doordat we de basis al hebben staan, kunnen we het grootste deel van de tijd besteden aan kwalitatief maatwerk. Onze gecertificeerde developers zijn gespecialiseerd in het opbouwen van complexe software dat maximale meerwaarde creëert. Het eindresultaat is van hoogwaardige kwaliteit en in essentie duurzaam ingericht.

   Meer lezen

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee, zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bahwanidin

  Projectleider VO-raad

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.