Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Effectieve IT voor B2B

De B2B wholesale wordt steeds digitaler. Haal meer uit systemen als Navision of Dynamics Business Central met de juiste inzet van IT. Lees hier hoe je deze losse tools samenbrengt tot een werkend geheel dat de kern vormt van een optimaal B2B verkoopproces.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Product Database

  Klaar voor de toekomst

  SevenLab is gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke digitale platformen en apps. We zijn een professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van alle soorten applicaties.

  Onze IT Accelerators helpen om van je app idee een functioneel ontwerp te maken. Op basis van je wensen, budget en business case bepalen we de juiste scope. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat.

  De digitale bouwstenen

  • Product Database

   Product Database

   Door middel van een Product Database is het mogelijk om Business Central te aan te vullen met verregaande informatie. Deze Product Database koppelt de informatie automatisch aan de voorraad in Business Central en communiceert dit met alle digitale tools en webpagina’s. Zo blijft alles up-to-date en centraal beheerbaar.

   Meer lezen
  • Bestelsoftware

   Optimaliseer het bestelproces door een bestelsite of -app te maken die direct gekoppeld is aan de voorraad in Business Central en de productinformatie uit de productdatabase. Dit maakt de verkoop gemakkelijker, nauwkeuriger en bovendien zorgt het voor een betere klantloyaliteit.

   Meer lezen
  • API koppelingen

   Een API is een digitale interface tussen twee systemen. Zij maken het mogelijk dat een systeem met een ander communiceert. Zo kunnen gegevens worden uitgewisseld en taken worden geautomatiseerd.

   Meer lezen
  • Product Database

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool - Quality Consultant Eurocross Assistance