Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Ontwikkel een API
met SevenLab

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van API’s. Samen met gepassioneerde developers ontwikkel je binnen no-time de softwarekoppeling die jij voor ogen hebt. Onze IT Experts staan klaar om je direct verder te helpen.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  De voordelen van een API

  API staat voor Application Programming Interface (toepassingsprogramma-interface). Het is een waardevol en nuttig hulpmiddel om verschillende toepassingen met elkaar te verbinden en te laten communiceren.

  Door API’s wordt het gemakkelijk om snel kennis te delen, zowel intern als extern. Het zorgt ervoor dat digitale tools samenwerken als een ecosysteem en verbonden staan met de markt.

  Ontwikkel API's op maat

  SevenLab is gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke PWA’s.

  Onze IT Accelerators helpen om van je app idee een functioneel ontwerp te maken. Op basis van je wensen, budget en business case bepalen we de juiste scope. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat.

  Slim Samenwerken

  Bij SevenLab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct. Hierbij blijft onze klant de Productowner. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en gedurende het proces altijd kunt bijsturen.

  In nauwe samenwerking realiseren we de slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen.

  Zo maken wij API's

  • Discover

   Ontdek waar de digitale mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf in verschillende workshops. In deze workshops leggen we de knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing.

   Onze IT Accelerators hebben de ervaring en expertise om businessdoelstellingen te vertalen naar realiseerbare software projecten.

   Meer lezen
  • Design

   Ontwerp met SevenLab software die effectief en gebruiksvriendelijk is. Uitgebreid UX research zorgt ervoor dat de software aansluit bij de praktijk.

   De UI designer werkt dit uit tot een intuïtief ontwerp dat zorgt voor blije eindgebruikers.

   Meer lezen
  • Build

   Bouw de software snel en effectief. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app.

   Als Product Owner blijf je betrokken en kun je bijsturen op basis van voortschrijdend inzicht. Zo werken we samen naar een volledig functionerend eindproduct toe.

   Meer lezen
  • Grow

   Groei verder met onze aanvullende IT en Security Diensten. Implementeer software, bewaak de data, maak de IT-infrastructuur schaalbaar en houd je platform veilig. Daarnaast denken we regelmatig mee over de volgende digitale stap.

   Meer lezen

  "De N@pp is heel gebruiksvriendelijk geworden! Door toenemend gebruik, ontdekken we steeds meer mogelijkheden"

  Lisanne Kerstens - Strategisch relatiemanager HHNK