Software oplossingen voor jouw bedrijf

Als groeiend bedrijf kom je verschillende obstakels tegen. Software oplossingen op maat kunnen veel van deze problemen verhelpen. In dit artikel behandelen we software op maat en hun toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

    Meten is weten

    Bestaande data verzamelsoftware zoals Excel is sinds haar introductie uitermate populair geworden en werd al snel onmisbaar binnen het moderne bedrijfsleven. Door Excel worden simpele gegevens snel inzichtelijk en kunnen door middel van formules uitkomsten worden berekend voor rekensommen. Een belangrijke functionaliteit die ontbreekt bij Excel is echter de mogelijkheid tot het analyseren van gegevens. Dat is waar software oplossingen op maat in beeld komen. Een software oplossing op maat biedt je de mogelijkheid om KPI’s (Key Performance Indicators) te monitoren. Gevoelige data kun je, zoals de bedrijfsomzet kun je met custom software inzichtelijk maken voor bepaalde teamleden.

    Waar je bij software programma’s als Excel zelf data dient in te vullen, kunnen custom software programma’s data automatisch binnenhalen en inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een overzichtskaart waarop te zien is uit welk land bezoekers van je website komen, welk geslacht ze hebben en via wat voor browser ze binnen komen. Dit soort real-time data stelt je staat om beslissingen beter te onderbouwen.

    Op maat gemaakte software oplossingen bieden echter nog veel meer oplossingen. Zo kun je verschillende functionaliteiten integreren. Stel er blijkt uit de analyse van je data dat er veel bezoekers uit Engeland binnenkomen op je website. Dan wil je dat deze doelgroep wordt bedient in het Engels, bijvoorbeeld met een automatische chatbox in het Engels.