Software laten maken door SevenLab

Ben je opzoek naar een betrouwbare software ontwikkelaar? Je hebt een nieuw idee maar je weet niet hoe je dit verder uit moet werken. In dit artikel vertellen we je wat meer over wat er allemaal bij komt kijken bij het laten maken van software. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Bij SevenLab ontwikkelen we graag toekomstgerichte software oplossingen voor bedrijven en projecten die het verschil willen maken. Samen met jou gaan we de uitdaging aan! SevenLab helpt je met nieuwe mogelijkheden die jou een sprong vooruit laten maken. Na de oplevering van je software gaan we de Kaizen Agreement met je aan. We garanderen daarmee zorg voor de continue verbetering van jouw software. Regelmatig spar je met een business analist over de huidige stand van zaken.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

   

  Welke soorten software zijn er?

  Software op maat laten maken kan voor verschillende doeleinden. We hebben bijvoorbeeld cases over bedrijfssoftware, hr software etc. Software is een essentieel onderdeel binnen je organisatie en voornamelijk voor proces automatisering. Wij werken met frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScrip. Dat is geheel conform de marktstandaard. Vanuit ons kantoor in Amsterdam zijn we met passie elke dag bezig om nieuwe ideeën uit te werken tot de mooiste software toepassingen.

  Software laten maken voor jouw bedrijf

  SevenLab maakt software op maat waarmee jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Onze software experts zetten al jouw wensen om in de meest gebruiksvriendelijke software. Standaardsoftware wordt vaak als goedkope en gemakkelijke oplossing gezien als bedrijfssoftware. Op de lange termijn blijkt dat vaak niet het geval te zijn omdat de kosten van standaard software hoog op kunnen lopen als je organisatie groeit. Ook zul je vaak meerdere standaard software programma’s moeten gebruiken om in al je behoeftes te voorzien. Software laten maken is op de lange termijn vaak een stuk goedkoper en groeit mee met je bedrijf. Onze IT-accelerator helpt je daarbij met het vertalen van je wensen richting het development team. Samen kijken we naar de lange termijn doelstellingen; wil je bijvoorbeeld in het buitenland uitbreiden? Heb je grote volumes nodig?

  Veel software mogelijkheden, toch gebruiksvriendelijk

  Wij werken middels de Scrum methodiek, daardoor kunnen we jouw software binnen zeer korte tijd opleveren. Onze designers helpen om alles gebruiksvriendelijk te houden. Werken met software moet tijd, energie en frustratie besparen, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij “standaard” voorraadsystemen omdat ze niet zijn afgestemd op wat je écht nodig hebt.

  software laten maken

  Liever een goede developer inhuren?

  Software developer inhuren? Wij hebben ervaren software ontwikkelaars in huis voor elk project. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.
  Wij werken alleen met gecertificeerde ontwikkelaars die we regelmatig bijscholen. Daarbij hanteren we een vast uurtarief van €105. Onze developers helpen om jou het leven makkelijker te maken. Met de data die je met software kunt verzamelen kun je workflows verbeteren, waardoor je efficiënter kunt gaan werken. SevenLab is de expert op het gebied van software ontwikkeling en helpt je bedrijf verder te groeien. We kijken er naar uit om met je te sparren. Neem vrijblijvend contact op met Bas voor een gesprek.